Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi-a luat concediu după ce a trecut cu bine de moţiune

Tudorel Toader şi-a luat concediu până marţi după ce interviurile pentru desemnarea candidaţilor României la postul de procuror european au fost reprogramate. De asemenea, şedinţa plenului CSM programată joi a fost amânată întrucât nu s-a întrunit cvorumul, potrivit news.ro.

RomaniaTV.net
21 mart. 2019, 08:20
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi-a luat concediu după ce a trecut cu bine de moţiune

Ministrul Tudorel Toader se află în concediu joi, vineri şi luni, potrivit informaţiilor postate pe site-ul Ministerului Justiţiei. 

Interviurile pentru desemnarea candidaţilor României la postul de procuror european au fost reprogramate, a anunţat miercuri Ministerul Justiţiei. 

„Vă aducem la cunoştinţă faptul că interviul programat pentru data de 22 martie 2019 pentru selecţia candidaţilor desemnaţi în numele României pentru funcţia de procuror european, va fi reprogramat la o dată ulterioară ce urmează a fi anunţată pe pagina de internet a Ministerului Justiţiei”, a transmis ministerul.

Cinci magistraţi şi-au depus candidatura pentru a ocupa funcţia de procuror European din partea României. Pe listă se află fostul procuror-şef al DIICOT Daniel Horodniceanu, dar şi Marius Bulancea, procuror-şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.