Ministrul Muncii, despre "labirintul pensionarului român". Cum se transformă termenul de 45 de zile din lege în aproape 6 LUNI

Publicat: Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019 20:03 // Actualizat: Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019 20:03 // Sursa: romaniatv.net

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a scris pe Facebook despre "labirintul pensionarului român", definind astfel cei "10 paşi întinşi uneori până la 6 luni peste ternenul de 45 zile din lege" pentru calcularea sau recalcularea unei pensii.

Foto: facebook.com

Violeta Alexandru promite să schimbe lucrurile în sistemul de pensii din România.

"Labirintul pensionarului român. Ce găsesc la preluarea mandatului. 10 paşi întinşi uneori până la 6 luni peste ternenul de 45 zile din lege prin nenumărate runde de verificare / verificare la verificare până nu se mai ştie cine răspunde în caz că persistă o greşeală la (re)calcularea unei pensii", a scris Violeta Alexandru, prezentând şi un infografic cu aceşti paşi.

45.000 de dosare de recalculare a pensiilor, întârziate mai multe luni

Ministru Muncii explică faptul că rezumă astfel prin ceea ce trec, în prezent, pensionarii români de la ghişeu până la decizia de pensionare: "Este nedrept şi nenecesar de complicat. Se poate mai bine şi mai simplu. Voi schimba lucrurile. Cu fiecare zi, ajung la rezultate. Aşa lucrez".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
calculare pensii Ministrul Muncii pensii recalculare pensii Violeta Alexandru
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7764
RON
05 Dec
noapte -3 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H