Ministrul Muncii: „Îmi doresc ca sistemul public să respecte mai mult mediul privat. E cel care va reporni economia”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca angajații sistemului public să îi respecte mai mult pe angajații mediului privat, deoarece ei sunt cei care vor reporni economia după ce pandemia de coronavirus va trece. 

RomaniaTV.net
22 apr. 2020, 10:21
Ministrul Muncii: „Îmi doresc ca sistemul public să respecte mai mult mediul privat. E cel care va reporni economia”

Îmi doresc ca sistemul public să respecte mai mult mediul privat şi sacrificiile prin care acesta trece. El este cel care va reporni motoarele economiei”, a declarat Violeta Alexandru, potrivit 9am.ro.

Criza a arătat că avem mult mai multe categorii vulnerabile şi în disperată nevoie de ajutor decât era evident. Şi că ajutorul pentru aceste categorii nu se rezumă la bani.

Citeşte şi: Peste un milion de contracte de muncă suspendate de la începutul stării de urgenţă. Care este cea mai afectată industrie

Pentru mine, lipsa posibilităţii, astăzi, de a veni, de exemplu, în sprijinul familiilor monoparentale, în afara punerii la dispoziţie a unor fonduri pentru a le suplimenta veniturile în această perioadă grea, a fost cea mai grea încercare. În condiţiile în care nici din comunitate nu a venit un sprijin real”, a mai ministrul. 

Violeta Alexandru a mai declarat că nu este de acord cu o izolare internațională, pentru că, spune ea, lucrurile nu se vor rezolva așa, ci prin măsuri de prevenție și protecție.

Citeşte şi: Uzinele Dacia de la Mioveni şi-au reluat activitatea pe bază de voluntariat. Angajaţilor li se ia temperatura la intrare VIDEO