Ministrul Sănătăţii: Există suspiciuni că şi în alte spitale publice sau private se fac decontări duble

Publicat: Vineri, 01 Martie 2019 13:24 // Actualizat: Vineri, 01 Martie 2019 14:09 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat vineri că există suspiciuni ''rezonabile'' că s-ar fi făcut decontări duble atât în spitale private, cât şi publice.

"Încă din luna octombrie, împreună cu Ministerul Finanţelor, am demarat un control comun cu CNAS la o serie de spitale atât private, cât şi publice, având suspiciuni rezonabile privitor la dublele decontări inclusiv pe zona de abonamente. Ceea ce se întâmplă la acea clinică privată (Sanador - n.r.) este deocamdată cercetat de către organele statului. Nu pot să vă dau mai multe detalii, dar pot să vă spun că există suspiciuni că şi în alte zone există aceste probleme", a declarat ministrul Sănătăţii, la Parlament.

Potrivit presei centrale, există indicii că s-ar fi făcut decontări duble la Clinica Sanador, unde se încasau bani pentru aceleaşi intervenţii atât de la pacienţi, cât şi de la Casa de Asigurări de Sănătate.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 mar 14:55
Răspunde | Votează email 0 email
VIOLETA ALEXANDRU
Bună, sunt domnișoara VIOLETA ALEXANDRU din București Vreau să vă dau o mărturie sigură despre cum am obținut un împrumut de la doamna Vladimire Financial Investment. Am primit un împrumut de 60000 euro. NOTĂ: Este fiabil și autentic. Dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut, contactați-l EMAIL: [email protected]
01 mar 15:35
Răspunde | Votează email 0 email
iohanis
SPITAL PRIVAT SAU CABINET-CLINICA PRIVATA PE BANII STATULUI. DAR TEMBELE MAI SUNTETI VIORICO , PINTEA, ETC
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H