Nelu Tătaru, testat negativ după ce şeful Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii a fost confirmat cu COVID-19

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a fost suspect de coronavirus în contextul în care directorul Direcţiei Control şi Integritate din cadrul Ministerului Sănătăţii a fost depistat pozitiv. Primul test la COVID al ministrului este negativ, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
04 apr. 2020, 09:48
Nelu Tătaru, testat negativ după ce şeful Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii a fost confirmat cu COVID-19

Ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19, sâmbătă dimineaţă. 

„Ministerul Sănătăţii confirmă că directorului Direcţiei Control şi Integritate din cadrul Ministerului Sănătăţii a fost depistat pozitiv la COVID-19. Acesta se afla internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Citeşte şi: BILANŢUL CORONAVIRUS în România a ajuns la 3613. 430 de noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore, 141 decese în total

În acest caz s-a început ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacţilor direcţi. Mai mult, în cadrul Ministerului Sănătăţii vor fi luate măsuri de dezinfecţie. În această dimineaţă, ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19″, informează Ministerul Sănătăţii. 

Tătaru a confirmat pentru România TV că a fost testat și că a și primit rezultatul.

”Dimineață am făcut testul. Am un rezultat negativ (n.r. – la testul rapid) pe care îl voi corobora cu testul molecular. Eu mi-am făcut mereu teste după ce am venit din focare. Toate au fost negative”, a spus ministrul Sănătăţii.