Ministrul Sănătăţii nu renunţă la ordinul de carantinare care a creat criza politică: E un proiect care trebuie discutat la nivel guvernamental

Ministrul Sănătăţii afirmă că l-a întrebat pe fostul titular al portofoliului, Vlad Voiculescu, dacă va "supravieţui", iar acesta a răspuns că speră că da. Ioana Mihăilă a început însă periculos, vorbind de menţinerea ordinului privind carantinarea.

21 apr. 2021, 21:17
Ministrul Sănătăţii nu renunţă la ordinul de carantinare care a creat criza politică: E un proiect care trebuie discutat la nivel guvernamental

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat la prima conferință de presă de după depunerea jurământului că se așteaptă să lucreze bine cu premierul Florin Cîțu și că își dorește „să facă treabă” în minister.

Aceasta a menţionat că va continua „fără ezitare” proiectele începute în mandatul lui Vlad Voiculescu.
„Am venit aici să fac treabă şi am lucrat bine şi cu domnul Vlad Voiculescu şi mă aştept să lucrez bine şi cu domnul Florin Cîţu”, a mai afirmat noul ministru.

Ioana Mihăilă, noul ministrul al Sănătăţii, primele declaraţii: Voi continua proiectele începute de Vlad Voiculescu
Întrebată ce crede despre modificarea criteriilor de carantinare făcută de fostul secretar de stat, Andreea Moldovan, Mihăilă a răspuns că va discuta acest proiect în Guvern, se va consulta cu specialiștii și abia apoi va emite o opinie în acest sens.

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat că mandatul său se va concentra, pe lângă gestionarea pandemiei, pe trei priorităţi: atragerea şi utilizarea de fonduri europene pentru reforme şi investiţii în sănătate, creşterea accesului la servicii medicale de bază şi reforma managementului spitalelor şi a serviciilor de sănătate.

Florin Cîţu desfiinţează ordinul dat de Andreea Moldovan: Valul 3 a început să scadă fără lockdown. Ordinul de carantină a călcat în picioare procedura!

Ministrul Sănătăţii a depus miercuri seară jurământul pentru funcția de ministru al sănătății. Președintele Klaus Iohannis le-a transmis membrilor Guvernului prezenți la ceremonie să „o sprijine pe noua colegă”. Medicul Ioana Mihăilă a fost propunerea USR PLUS pentru funcția de ministru al Sănătății. Decizia a fost luată în ședința din această dimineață a conducerii Alianței, după ce coaliția a pus capăt aseară crizei generate de demiterea lui Vlad Voiculescu.

Ioana Mihăilă afirmă că specialişti de la Universitatea Tehnică vor evalua infrastructura din spitale pentru a găsi zonele cu vulnerabilităţi privind siguranţa

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, anunţă că specialiştii din Universitatea Tehnică vor evalua, în mod voluntar, infrastructura din spitale pentru a detecta zonele unde există vulnerabilităţi în ceea ce priveşte siguranţa, colaborarea având loc după incendiile care au avut loc în spitale COVID în ultimele luni.
„Pe termen mediu am început deja o colaborare cu Universitatea Tehnică prin care vor evalua infrastructura din spitale şi săptămâna viitoare vom programa o conferinţă de presă comună cu colegii de la Universitatea Tehnică pentru că efortul lor este unul deosebit, fac această muncă voluntar şi aş vrea, cumva, să le las scena”, a declarat noul ministru al Sănătăţii, miercuri, într-o conferinţă de presă.


loading...
Partenerii noștri