Ministrul Sorin Grindeanu l-a impresionat pe jurnalistul Cătălin Striblea: „Unii o să mă înjure”

Cătălin Striblea a rămas plăcut impresionat de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Jurnalistul a remarcat la oficialul MT câteva detalii mai puțin obișnuite pentru politicienii români. 

31 oct. 2022, 09:00
Ministrul Sorin Grindeanu l-a impresionat pe jurnalistul Cătălin Striblea: „Unii o să mă înjure”

Jurnalistul de la Europa FM a călătorit dus- întors lângă ministrul Sorin Grindeanu. Striblea a remarcat faptul că politicianul de la PSD nu a primit regim preferențial, la aeroport.

„O să scriu eu aici câteva rânduri care pe unii o să enerveze, pe alții o să minuneze, pe alții îi vor convinge să mă înjure, dar când văd un mic semn de normalitate în politică, trebuie să-l salut. Am avut drum la Timișoara, dus-întors, cu avionul, cursă Tarom. În ambele situații, coincidență, am zburat cu Sorin Grindeanu.

În ambele dăți a stat la coadă cu toată lumea, a venit la avion cu autobuzul sau pe jos, ca restul lumii, și nu a avut loc la business class, ci la economic, laolaltă cu muritorii de rând. Știu că sunt și alții, știu că acesta este firescul, dar eu am prins și anii în care pe cursele astea interne, toți parlamentarii aveau scaunele lor la business.

Iar ministrul Transporturilor era un zeu. Unii ajungeau pe pistă cu mașina VIP, alții deschideau sala de protocol (m-au invitat și pe mine în două rânduri), iar întreg aeroportul știa când sunt pe acolo. Ne-a luat ceva vreme, dar uite că ne reușește pe alocuri.

Altfel, știu, rămâne să-l socotim și la autostrăzi etc.”, a scris jurnalistul, pe Facebook.

 

Cătălin Striblea, replici acide cu urmăritorii de pe Facebook, după postarea referitoare la Sorin Grindeanu

 

În secțiunea de comentarii a postării jurnalistului  s-a declanșat o mare polemică. Unii îi dau dreptate lui Striblea, alții îl critică pentru că „laudă PSD”.

„Eu am zburat cu d-na Alina Gorghiu tot de la Timișoara. A fost aceeași situație-a zburat la economic. Cu toate acestea, nu mă pot declara fanul dumneaei”, a declarat un internaut.

„Și eu m-am declarat fanul lui Grindeanu? Dar, apropo ce mai face dna Gorghiu?”, a replicat Striblea.