Ministrul Sportului a câștigat un concurs național de ciclism. Eduard Novak: „Adrenalina este maximă”

Ministrul Sportului şi Tineretului a câștigat, sâmbătă, un concurs național de ciclism. Împreună cu Team Novak, a reuşit să câştige proba de contratimp pe echipe din cadrul competiţiei de ciclism Cupa Max Ausnit, la Lugoj.

01 aug. 2021, 15:33
Ministrul Sportului a câștigat un concurs național de ciclism. Eduard Novak: „Adrenalina este maximă”
Ministrul Sportului a câștigat un concurs național de ciclism

Ministrul Sportului a câștigat un concurs național de ciclism. “Ziua de azi a venit cu o victorie! Am câştigat proba de Contratimp pe echipe, alături de Team Novak cu un timp foarte bun – 28:57 min. Adrenalina este maximă şi abia aşteptăm proba de fond de mâine!”, a notat Novak pe Facebook, potrivit Stiripesurse.ro.

Ministrul Sportului a câștigat un concurs național de ciclism

Pe locul doi s-a clasat echipa ACS Olimpic Zărneşti, iar pe trei a terminat CSA Steaua Bucureşti 1. Etapa de fond este programată duminică, la ora 09.00.

Ministrul Eduard Novak (45 de ani) are un palmares impresionant. El concurează ca ciclist paralimpic rutier şi de pistă. Novak a câștigat prima medalie pentru România la Jocurile Paralimpice, dar şi prima medalie de aur, la Londra, în 2012.

Citeşte şi: Ana Maria Popescu l-a lăsat cu mâna întinsă pe Eduard Novak, ministrul TS. Scene incredibile VIDEO

Eduard Novak îi prezintă scuze Anei Maria Popescu

Eduard Novak (45 de ani), ministrul Tineretului și Sportului, și-a prezentat scuze față de Ana Maria Popescu (36), medaliată cu argint la spadă la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Disputa dintre Ana Maria Popescu, scrimera care a obținut prima medalie a României la Tokyo, și ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a cărui reacție după finala de la spadă a fost larg criticată, se apropie de final.

Ministrul declarase că nici în cazul în care bugetul Federației de Scrimă era cu 5 milioane de lei mai mare, Ana Maria Popescu nu putea câștiga aurul. Iritată, Ana Maria Popescu l-a confruntat direct pe ministru la revenirea în țară, iar înaintea discursului l-a lăsat cu mâna întinsă pe Eduard Novak! La două zile distanță, Eduard Novak și-a prezentat scuzele și a spus că declarația sa a fost interpretată greșit.