Ministrul Sportului a făcut anunţul: Sălile de fitness se vor redeschide abia în iunie! Două luni nu schimbă nimic

Ministrul Tineretului şi Sportului a declarat vineri că sălile de fitness se vor deschide abia în iunie.

09 apr. 2021, 15:45
Ministrul Sportului a făcut anunţul: Sălile de fitness se vor redeschide abia în iunie! Două luni nu schimbă nimic

Ministrul Sportului a făcut anunţul. Eduard Novak vine cu informaţii şi despre accesul la meciurile EURO 2020, dar şi cu un răspuns în scandalul izbucnit după ce a fost surprins fără mască.

Ministrul Sportului a făcut anunţul: Sălile de fitness se vor redeschide abia în iunie! Două luni nu schimbă nimic

„Mi-aş dori să aibă toţi sportivii să-şi desfăşoare activitatea, şi amatorilor. Foarte mult s-a stat acasă. Și spectatori pe stadione şi la diferite competiţii, ori teste antigen, scheme de acces, măşti, dar trebuie să dăm posibilitatea oamenilor să facă sport.

În ceea ce priveşte sălile de sport, nu se deschid deocamdată, în aceste două luni, nu se va schimba situaţia, aşa am înţeles că mergem cu prelungirea stării de alertă, dar apoi se vor deschide, acum e o perioadă grea pentru toată lumea.”, a declarat Novak, la Antena 3.

Citeşte şi: Protest al pasionaţilor de fitness faţă de închiderea sălilor de sport. Exerciţii, pe muzică, în centrul oraşului Oradea VIDEO
Diana Şoşoacă s-a arătat foarte deranjată de faptul că sălile de fitness s-au închis din cauza pandemiei de coronavirus.

Senatoarea a criticat Guvernul Cîţu pentru decizia de a închide sălile. „Dacă eu vreau să mă duc să trag de fiare, de ce nu mi se permite să am sală de fitness deschisă 24 din 24?”, a întrebat Diana Șoșoacă, într-un live transmis pe Facebook, în care poartă o conversație cu Luis Lazarus.

„Eu aș ține ca în SUA, unde sunt săli de fitness care merg 24 din 24. Sunt oameni care termină job-ul pe la ora 00.00 și au alt regim, evident. De exemplu, eu! Eu muncesc și 20 de ore din 24.

Dacă eu termin de muncă la ora 00.00 și vreau să mă duc să trag de fiare, să mă dezmorțesc că nu mai pot de dureri de coloană, de ce nu mi se permite să am sala de fitness deschisă 24 din 24? De ce nu se permite piscinelor să funcționeze în acest regim, în condițiile în care sportul întărește sistemul imunitar?!”, a precizat Diana Șoșoacă.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, revoltată de faptul că sălile de fitness au fost închise: „Dacă eu vreau să trag de fiare, de ce nu mi se permite?”