Un ministru PNL cheamă preoţii pentru a scăpa de energiile negative din vremea lui Ceauşescu

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, vrea să-și sfințească biroul pentru a scăpa de energiile negative. Ministrul ocupă fostul birou al dictatorului Nicolae Ceaușescu.

RomaniaTV.net
23 dec. 2019, 11:54
Un ministru PNL cheamă preoţii pentru a scăpa de energiile negative din vremea lui Ceauşescu

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat pentru Digi 24: „Este un sentiment foarte complex și complicat în același timp. Am vorbit cu preasfințitul Lucian al Episcopiei Caransebeșului, l-am invitat imediat după Bobotează, să vină să sfințim această zonă și inclusiv biroul lui Ceaușescu, pentru că eu, ca ministru, simt foarte multă energie negativă. Cred că e un pas de normalitate să facem un stop-cadru și să reluăm tot ce ține de un management performant și de o administrație democratică, să ne rupem un pic de ce a fost rău și urât în istoria României”.


Declarațiile ministrului Vela au fost făcute în condițiile în care duminică a avut loc Ziua Porților Deschise la Ministerul Afacerilor Interne, iar vizitatorii au putut vizita sediul fostei Securități, biroul lui Nicolae Ceaușescu, dar și balconul unde dictatorul a ținut ultimul discurs.

Citește și:

Au fost deschise, pentru prima dată pentru public, porţile fostului Comitet Central al PCR