Ministrul Victor Grigorescu despre avaria din sistemul energetic: Aşteptăm să vedem care au fost cauzele

Publicat: Joi, 02 Iunie 2016 13:48 // Actualizat: Joi, 02 Iunie 2016 13:51 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul Energiei Victor Grigorescu a anunțat, joi, că așteaptă să vadă care au fost cauzele avariei produse în urmă cu o zi în sistemul energetic, urmând ca în funcție de rezultatul analizelor să se decidă dacă se impun sancțiuni.

Foto: captura video

"Așteptăm să vedem rapoartele de analiză, cauzele efective care au dus la această situație. (...) Pentru moment (...), prima noastră preocupare a fost să vedem că lucrurile sunt din nou funcționale, așteptăm să vedem analiza, să vedem exact ce s-a întâmplat, după care se vor lua măsurile în consecință", a declarat Victor Grigorescu în localitatea argeșeană Căpățâneni, unde a avut loc o festivitate organizată cu ocazia aniversării a 50 de ani de la punerea în funcțiune a Hidrocentralei Vidraru.

Ministrul a ținut totodată să aprecieze modul în care Hidroelectrica a acționat pentru reechilibrarea Sistemului Energetic Național. "Hidroelectrica, de exemplu, ieri și-a făcut treaba și a putut să mențină siguranța în exploatare a liniilor și să evităm până la urmă o situație mult mai complicată", a precizat Victor Grigorescu.

Avaria produsă în Sistemul Energetic Național a afectat parțial, miercuri, liniile electrice de înaltă tensiune din județele Argeș și Vâlcea, potrivit reprezentanților societății CEZ Distribuție.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 iun 14:06
... Ministrul Energiei Victor Grigorescu a anunțat, joi, că așteaptă să vadă care...
02 iun 14:02
...Iun 02, 2016Ministrul Victor Grigorescu despre avaria din sistemul energetic: Aşteptăm să vedem care au fost cauzelejoi, Iun 02, 2016...
02 iun 13:56
...sistemul energetic, urmând ca în funcție de rezultatul analizelor să se decidă dacă se impun sancțiuni. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8397
RON
08 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H