Minodora, hărţuită sexual de Tavi Colen. Fostul coleg de trupă, Alin Oprea, a confirmat: „Am intervenit eu și am reușit cu greu să aplanez”

Minodora a fost hărţuită sexual de Tavi Colen. Vestea şocantă a fost confirmată chiar de cealaltă jumătate a trupei Talisman, Alin Oprea, care povesteşte că a intervenit în acel moment şi "cu greu a reuşit să aplaneze".

03 aug. 2021, 08:50
Minodora, hărţuită sexual de Tavi Colen. Fostul coleg de trupă, Alin Oprea, a confirmat: „Am intervenit eu și am reușit cu greu să aplanez”
Minodora, hărţuită sexual de Tavi Colen

Minodora a fost hărţuită sexual de Tavi Colen. Episodul ar fi avut loc în anul 1997, atunci când Tavi Colen ar fi fost la un pas să o violeze pe Minodora. Alin Oprea, fondatorul trupei „Talisman”, ar fi intervenit și ar fi aplanat situația, ajutând-o pe artistă să uite de trauma pe care o suferise.

Minodora a fost hărţuită sexual de Tavi Colen

Tavi Colen a hărțuit-o sexual pe Minodora. Aceasta a vrut să-l reclame pentru «tentativă de viol», dar Alin Oprea a convins-o să nu o facă. În anul 1997, trupa Talisman a susținut un frumos concert în Reșița și au fost cazați în hotelul unde eram eu recepționeră.

După eveniment, băieții au petrecut câteva ore la terasa hotelului unde cânta la acea vreme o tânără foarte frumoasă și talentată din localitate, Minodora (viitoarea vedetă de astăzi). Alin și Tavi au fost foarte plăcut impresionați de talentul și frumusețea fetei, iar, după ce aceasta și-a încheiat recitalul, au dorit să o felicite.

Tavi a insistat să mai rămână cu ei la un «suc», însă Minodora a invocat faptul că este cu mama ei și că trebuie să plece împreună acasă. După câteva tratative joviale, Tavi a reușit să o convingă pe mama Minodorei să plece acasă, aceasta având încrederea că o lasă pe mâini bune.

Citeşte şi: Tavi Colen îl face praf pe Alin Oprea de la „Talisman”. „Nu ne împăcăm, nu e de iertat!”

La foarte scurt timp, Tavi a rugat-o pe Minodora să urce cu el până în camera de hotel, sub pretextul de a-l ajuta să-și facă bagajul pentru plecare. La scurt timp au început să se audă țipete disperate de ajutor din acea cameră, iar Alin a țâșnit ca din pușcă pe scări să vadă ce se întâmplă.

Când Minodora a coborât sprijinită de Alin din camera lui Tavi, avea blugii rupți, părul răvășit și prezenta semne de hărțuire. Ea plângea și-i tot spunea lui Alin că Tavi a încercat să o violeze și că ea în acel moment merge la poliție să-l reclame pentru tentativă de viol.

Alin o calma, o liniștea, i-a promis că o duce personal acasă. Cred că au stat împreună mai mult de două ore până când Alin a reușit să o mai calmeze și s-o facă să zâmbească, apoi tânăra a plecat acasă cu un taxi. Tot ce vă povestesc a fost văzut și auzit de zeci pe persoane de pe terasa hotelului și sunt convinsă că atât Alin Oprea, cât și Minodora pot confirma acest adevăr”, a declarat o sursă pentru Cancan.ro.

Alin Oprea a confirmat existența episodului șocant al tentativei de viol și a făcut primele declarații pentru sursa menţionată mai sus. „Nu vreau să fac rău nimănui, dar, din păcate, adevărul este că s-a întâmplat acest episod. Am intervenit eu și am reușit cu greu să aplanez. Mai mult chiar nu vreau să comentez. Știu mult prea multe despre fostul meu coleg, dar am hotărât să îngrop totul în cutia mea cu amintiri și să o țin încuiată”, a spus Alin Oprea.