Minodora, în lacrimi de Crăciun. Vedeta are inima sfâşiată de durere: „Cele mai triste sărbători din viața mea”

Minodora, în lacrimi de Crăciun. În urmă cu trei luni, artista trecea prin cele mai grele momente, mama ei s-a stins din viaţă. Decesul celei care i-a dat viaţă a lăsat urme adânci în sufletul artistei, care nu a putut trece peste pierderea dureroasă.

26 dec. 2022, 17:15
Minodora, în lacrimi de Crăciun. Vedeta are inima sfâşiată de durere: „Cele mai triste sărbători din viața mea”
Minodora, în lacrimi de Crăciun

Minodora, în lacrimi de Crăciun. În perioada sărbătorilor, cântăreaţa îi simte lipsa mai tare ca oricând şi mărturiseşte că şi-ar fi dorit foarte tare să o aibă alături. Mai mult decât atât, relaţia celor două s-a sudat şi mai mult în momentul în care mama sa i-a devenit impresar. Ani la rând, femeia s-a ocupat de evenimentele și concertele ei.

Citeşte şi: Cum a reuşit Minodora să slăbească 40 de kilograme: „Mănânc absolut orice, inclusiv slănină afumată cu ceapă”

Minodora, în lacrimi de Crăciun

Cântăreaţa a mărturisit că iubeşte foarte mult sărbătorile de iarnă, să-i vadă pe toți cei dragi la masă și să se bucure de această perioadă împreună, însă totul este trist pentru că anul acesta, mama ei lipseşte.

Mă pregătesc ca în fiecare an, cu casa decorată, cu tot. Însă, pentru mine, o să fie sărbători triste. Sunt primele sărbători fără mama mea, pe care am pierdut-o. O să îi dedic aceste două piese. Mi-ar fi plăcut să fie aici. Să mă audă. Să fie lângă mine. Vor fi cele mai triste sărbători din viața mea.

A fost impresarul meu ani de zile. Datorită ei mă cunoaște România acum. Ea a mers pe ideea: Copilul meu este talentat și trebuie să fie cunoscut!’. Lua bani împrumut ca să meargă cu mine la Festivalul de Muzică Pop. Se învoia de la muncă, de la serviciu ca eu să apar la diferite festivaluri de muzică ușoară”, a declarat Minodora pentru Ego.ro.

Minodora a rupt tăcerea despre relaţia cu Cătălin Arabu

Cei doi erau aproape căsătoriţi, artistul a cerut-o de soție în emisiunea moderată de Teo Trandafir, însă la un moment dat, lucrurile s-au rupt definitiv între ei. După despărţire, Minodora a aflat că iubitul a şi înşelat-o.

Vedeta spune că a suferit după despărțire, dar și în clipa în care Cătălin Arabu și-a refăcut viața. La numai un an de la separare, acesta s-a căsătorit și a emigrat în Canada, unde au venit pe lume și două fete.

Da, a fost o relație frumoasă, nepotrivire de caracter, efectiv. Dacă ideile nu coincid, nu putem conviețui. Dacă după o perioadă de timp nu vezi viața în același fel, nu e ok. Ne blocam la prea mult.

De exemplu, prea multă prietenie cu cutare și cu cutare și cu cutare. Eu sunt omul măsurii și merg pe următoarea idee: în viață trebuie să ai o limită. În orice. Iar el nu prea avea măsură. Și existau disensiuni, discuții. 

Ulterior, am aflat că m-a înșelat. Foarte bravo lui și toată aprecierea mea, onest spun treaba asta, pentru că nu am simțit niciodată. Să știi că el pe mine m-a ocrotit, m-a răsfățat foarte tare și nu mi-a lipsit nimic”, a declarat Minodora, în emisiunea În oglindă.