Minodora, schimbare spectaculoasă de look, cum arată acum „Beyonce de România”

Minodora are 44 de ani și arată excepțional! Îndrăgita cântăreață a slăbit spectaculos în ultima perioadă, iar acum a decis să-și schimbe și look-ul.

27 iul. 2022, 18:41

Minodora, schimbare de look! Recent, a postat mai multe imagini pe contul său de socializare, iar fanii au putut observa cu ochiul liber transformarea spectaculoasă.

S-a vopsit într-o nuanță de șaten-roșcat, care o avantajează de minune, iar asta nu o spunem doar noi, ci și zecile de fani din mediul online. „Ești superbă’, „Ai întinerit’ sau „Ce păr frumos aveți’ sunt doar câteva dintre complimentele lăsate de fani pe conturile de socializare ale artistei.

Adriana Bahmuţeanu se mărită. Cine este bărbatul care i-a furat inima vedetei TV. Le-a făcut cunoştinţă Carmen Harra

Minodora, în vârstă de 44 de ani, a mărturisit chiar și faptul că a suferit o operație de micșorare a stomacului, în urmă cu ceva ani, dar și cum a reușit apoi să slăbească 20 de kilograme. Recent, îndrăgita artistă a luat pe toată lumea prin surprinde cu noul look. S-a vopsit și strălucește la propriu! Schimbare nu a fost trecută cu vedere nici de internauți, care au avut imediat doar cuvinte de laudă la adresa Minodorei.

Minodora a reușit să slăbească de la 100 de kg, la 62 de kg
În urmă cu ceva vreme, Minodora povestea că, pur și simplu, nu poate urma planul întocmit de medic! Deși doctorul o rugase să slăbească 30 de kg, așa cum ar fi trebuit, ea reușise să slăbească numai 20 de kg.

„Întotdeauna am fost capricioasă și am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuiam să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Stomacul fiind foarte mic… Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri și nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat și peste 2 ore îmi este iar foame. Marea mea dilemă este: unde e vorba aia cu „mănâncă puțin și des”? Că așa mănânc și nu mai dau nimic jos. Niciun gram! Și m-a rugat domnul doctor, m-a rugat omul: „Te rog frumos, două săptămâni, atât! Trei mese pe zi. Poți?” Dar eu: „Nu pot, dom’ doctor!” A doua întrebare: dar o a doua operație de stomac se mai poate?”, povestea Minodora, în cadrul unei emisiuni TV.

Cine este tânăra pe care a batjocorit-o Dani Mocanu într-un clip care a făcut înconjurul internetului. Manelistul a răbufnit: „Clipul nu era destinat publicului. Să-i fie ruşine că l-a postat, a vrut să-şi facă reclamă”

De curând însă, Minodora a vorbit despre modul în care a reușit să ajungă la 60 de kilograme. „Toate doamnele și domnișoarele mă întreabă cum am slăbit. Fac și sport și masaj pentru că nu e nicio frumusețe să slăbești și să rămână surplus de piele, însă este foarte greu pentru că eu am dat foarte multe kg jos, de la 100 de kg sunt la 62 acum, merg spre 60 de kg. Operația de tăiere de stomac nu este o operație ușoară, să știți! Este o frustrare în permanență pentru că nu mai poți mânca, mănânci foarte puțin. Dacă mănânci încontinuu așa cum am mâncat eu, din nou ți se mărește (n.r stomacul) și din nou te îngrași’, a spus ea.