Minoră de 14 ani, filmată în timp ce era ABUZATĂ SEXUAL de mai mulţi bărbaţi

O minoră în vârstă de 14 ani a fost exploatată sexual de mai mulţi indivizi care au determinat-o să facă sex cu ei, filmând partidele de amor cu telefoanele mobile, iar apoi o parte dintre ei s-au gândit să o oblige pe adolescentă să se prostitueze în folosul lor.

RomaniaTV.net
01 nov. 2013, 14:40
Minoră de 14 ani, filmată în timp ce era ABUZATĂ SEXUAL de mai mulţi bărbaţi

Calvarul fetei a început după ce a acceptat propunerea unui tânăr de 18 ani de a se plimba în parc, scrie monitorulsv.ro. Sub diferite pretexte, tânărul a dus-o pe minoră în casa unui localnic, un bărbat de 51 de ani.

„Aici, minora a fost determinată să consume băuturi alcoolice şi ulterior, profitând de starea de ebrietate în care se afla minora, cei doi au întreţinut raporturi sexuale normale cu aceasta, pe care le-au filmat cu telefoanele mobile”, au spus anchetatorii.

Ulterior, şi băiatul şi bărbatul de 51 de ani şi-au chemat mai mulţi prieten, care la rândul lor au întreţinut relaţii sexuale cu minora.

„La rândul lor, aceştia au întreţinut raporturi sexuale normale cu minora, aspecte filmate de asemenea cu telefoanele mobile”, au mai arătat anchetatorii.

Într-un final, copila a ajuns pe mâna unor persoane din Gura Humorului, care au profitat la rândul lor de ea şi, în plus, au pus-o să se şi prostitueze.

Nouă persoane, din cele 15 implicate în calvarul fetei, au fost reţinute şi sunt cercetate pentru trafic de minori şi pornografie infantilă.

Specialişti BCCO Suceava au efectuat deja patru percheziţii informatice asupra telefoanelor mobile ale suspecţilor, fiind identificat unul dintre filmuleţele cu partidele de sex cu minora de 14 ani.