Minte BOLNAVĂ. Şi-a UCIS soţia şi a postat pe Facebook o fotografie cu CADAVRUL

Un american din regiunea oraşului Miami şi-a ucis soţia şi a publicat o fotografie cu corpul însângerat pe pagina de Facebook, după care s-a predat autorităţilor.

RomaniaTV.net
09 aug. 2013, 05:45

Derek Medina, în vârstă de 31 de ani, s-a predat poliţiei joi, mărturisind că a ucis-o pe soţia sa, însă nu înainte de a posta pe Facebook o fotografie cu trupul neînsufleţit al acesteia.

Victima, Jennifer Alfonso, în vârstă de 26 de ani, a fost ucisă prin împuşcare joi. Soţul ei a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu corpul întins pe jos, într-un apartament, cu mesajul „Fie ca sufletul să ţi se odihnească în pace, Jennifer Alfonso”.

Cu puţin înainte să posteze fotografia, Derek Medina a postat un mesaj în care afirma: „Voi merge la închisoare sau voi fi condamnat la moarte pentru că mi-am ucis soţia, vă iubesc, prieteni, îmi veţi lipsi, aveţi grijă de voi, iar voi, cei de pe Facebook, mă veţi vedea la ştiri”.

„Soţia mea mă bătea. Nu pot suporta un asemenea abuz, iată de ce am făcut ceea ce am făcut. Sper că mă veţi înţelege”, a adăugat el.

Cuplul avea o fiică în vârstă de zece ani, a precizat poliţia.