Minune de Înviere, după incendiul de la biserica din Vrancea. Evanghelia nu a fost atinsă de foc

Minune de Înviere, după incendiul de la biserica din Vrancea. Deși flăcările au distrus în totalitate biserica şi bunurile aflate în interior, Evanghelia a fost găsită şi recuperată intactă dintre ruinele construcţiei făcute scrum.

02 mai 2021, 11:36
Minune de Înviere, după incendiul de la biserica din Vrancea. Evanghelia nu a fost atinsă de foc

Minune de Înviere. “Credința adevărată crede incredibilul, vede invizibilul şi poate imposibilul”, au transmis pompierii vrânceni pe pagina de Facebook.

Un incendiu a izbucnit, vineri după amiază, la o biserică din satul Topești, comuna Bârsesti, judeţul Vrancea, de sărbătoarea Vinerea Mare.

Citeşte şi: Biserica din Arad e în doliu. Nu mai puţin de trei preoţi au murit în ultimele zile!

Minune de Înviere, după incendiul de la biserica din Vrancea

34 de pompieri militari au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit în Vinerea Mare cu 5 autospeciale de stingere şi 1 ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, 2 autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Focşani și SVSU Tulnici cu 1 autospecială de stingere.

A fost anunțat un incendiu la biserica din satulTopești, comuna Barsesti. Intervin 4 autospeciale de stingere si 1 ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, 2 autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Focsani și SVSU Tulnici cu 1 autospecială de stingere”, se arată într-un mesaj al ISU Vrancea, conform Monitoruldevrancea.

Incendiul s-a manifestat generalizat la întreaga biserică, pe o suprafață de cca. 250 mp.