MINUNE pe autostradă: Un bebeluş de 5 luni aflat în stop cardiorespirator a fost salvat de poliţist VIDEO

Un bebeluş de numai 5 luni a intrat în stop cardiorespirator, în timp ce maşina în care se afla cu mătuşa lui şi o prietenă a ei circula pe o autostradă, în Florida. Bebeluşul a fost resuscitat de un poliţist chiar în mijlocul şoselei.

RomaniaTV.net
21 feb. 2014, 15:27
MINUNE pe autostradă: Un bebeluş de 5 luni aflat în stop cardiorespirator a fost salvat de poliţist VIDEO

Micuţul, aflat în maşină cu mătuşa lui, a intrat în stop cardiorespirator. Disperată, Pamela Rauseo a oprit în mijlocul traficului şi, împreună cu o altă femeie care se afla lângă ea în maşină, au încercat amândouă să îl resuciteze pe micuţul Sebastian, potrivit România TV

Eforturile lor nu au dat însă niciun rezultat, iar bebeluşul începuse să se învineţească, scrie mirror.co.uk. Femeia a încercat să îi facă respiraţie gură. Prietena femeii a început să facă semne disperate în trafic, cerând ajutor de la cei care treceau. La un moment dat, un poliţist care se afla într-o maşină de patrulă a oprit şi a mers să le dea o mână de ajutor femeilor disperate.

Amauris Bastidasy a povestit cum l-a salvat pe micuţ. „L-am ridicat în aer, apoi l-am întors şi l-am ţinut de picioare, cu capul în jos. După câteva mişcări, a început să respire şi să plângă”,a  spus bravul poliţist. 

Dar drama lui Sebastian nu s-a încheiat aici, pentru că bebeluşul, care a fost născut prematur, a intrat din nou în starea pe care o avusese mai înainte. Între timp, veniseă şi echipele de salvare care l-au resuscitat. Micuţul a fost dus la spital şi ţinut sub supraveghere, mai precizează publicaţia britanică.