Minunea din Caracas: Apariţie a defunctului preşedinte venezuelean Hugo Chavez în tunelul METROULUI VIDEO

Chipul defunctului preşedinte venezuelean Hugo Chavez le-a apărut unor muncitori în tunelul metroului din Caracas, susţine actualul lider al ţării, Nicolas Maduro, bazându-se pe o fotografie făcută de unul dintre aceştia cu telefonul mobil.

31 oct. 2013, 12:16

Potrivit lui Maduro, fotografia a fost făcută de nişte muncitori în timpul construcţiei metroului din Caracas, potrivit Agerpres.

De cine ne aminteşte acest chip?„, a întrebat retoric Maduro, adăugând că imaginea defunctului preşedinte a apărut pe un zid al tunelului de metrou, iar apoi a dispărut. „Chavez este peste tot„, a concluzionat preşedintele venezuelean, vorbind la reuniune publică la Caracas.

Citeşte şi Demn de Orwell: Preşedintele Venezuelei a înfiinţat un post de ministru pentru ‘suprema fericire a poporului’

În luna aprilie, în plină campanie electorală pentru desemnarea succesorului lui Hugo Chavez, care a decedat la 5 martie trecut, din cauza unui cancer, Nicolas Maduro a asigurat că defunctul preşedinte i-a apărut în formă de pasăre. De atunci, el a imitat în mod repetat cântecul „micuţei păsări” pentru a evoca prezenţa lui Chavez în timpul discursurilor sale.

În faţa criticilor aduse de opoziţie, care l-a ridiculizat pe acest subiect, Maduro a cerut tuturor venezuelenilor să fie „mici păsări” ale guvernului său. În luna iunie, el anunţase că Chavez a „apărut” în munţii care domină capitala venezueleană.

Citeşte şi Preşedintele Venezuelei şi-a pierdut certificatul de naştere. Găsitorului, RECOMPENSĂ URIAŞĂ

De fiecare dată când văd un munte, îl văd pe Chavez apărând de după el, Chavez al nostru de zi cu zi„, a declarat el odată la o reuniune publică.