Mioara Roman a fost operată. Care este acum starea ei de sănătate

Mioara Roman a fost operată, marţi, fiind supusă unei o intervenții de eliminare a calculilor biliari. Primele detalii despre starea de sănătate a pacientei au fost date chiar de fiica acesteia, Oana Roman.

20 ian. 2021, 16:24
Mioara Roman a fost operată. Care este acum starea ei de sănătate
Oana Roman şi Mioara Roman

Mioara Roman a fost operată, marţi dimineață, a anunţat Oana Roman pe Instagram, care a oferit câteva detalii despre starea de sănătate a mamei sale post-operație. Veștile sunt cât se poate de bune, intervenția fiind una reușită.

Mioara Roman a fost operată

Oana Roman a postat un mesaj pe contul personal de Instagram,  în care a ținut să le mulțumească medicilor care au avut grijă de mama ei și speră că starea ei va fi din ce în ce mai bună. „Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi o vor duce în salon. Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spital. M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și Slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok”, a scris Oana Roman.

Miora Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, are acum nevoie de timp pentru recuperare, dar ce este mai rău a trecut, a mai rezvăluit fiica ei. Pacienta va mai rămâne internată câteva zile. Cel mai probabil, medicii o vor externa vineri.

Mioara Roman are de ceva vreme grave problemele medicale. Într-o emisiune tv, Oana Roman a mărturisit că îi este foarte greu s-o vadă pe mama ei atât de schimbată, mai ales de când a aflat că are Parkinson. Vedeta a dezvăşuit cu lacrimi în ochi că mama sa e într-o stare destul de proastă și că e de nerecunoscut.