Oana Roman, despre starea mamei sale: „E rău, doctorii nu pot face prea multe”

Oana Roman este îngrijorată pentru starea de sănătate a mamei sale, care este de nerecuunoscut, potrivit declaraţiilor vedetei. Mioara Roman urmează un tratament, însă bolile de care suferă sunt generative şi nu pot fi ţinute sub control.

05 ian. 2021, 10:08
Oana Roman, despre starea mamei sale: „E rău, doctorii nu pot face prea multe”
Oana Roman este îngrijorată pentru starea de sănătate a mamei sale

Oana Roman, despre starea mamei sale. Pe lângă faptul că acum trece printr-o despărțire dureroasă de tatăl fetiței sale, ei bine, aceasta nu este singura ei dramă. Fiica lui Petre Roman a vorbit despre momentele grele pe care le traversează, cauzate de problemele de sănătate ale mamei sale, cu care se confruntă de o bună perioadă de vreme.

Citeşte şi: Oana Roman s-a filmat dezbrăcată în cada plină cu spumă: „Fericire, relaxare! Calm. Linişte”

Oana Roman, despre starea mamei sale

Mama mea e rău, dacă o vezi nu o recunoști și cu toate astea este extrem de independentă. Este greu și pentru ea și pentru mine, a fost o femeie foarte activă. Nu ești pregătit pentru așa ceva.

Nici doctorii nu pot face prea multe. Eu o duc la un spital privat, dar dacă ăsta e tratementul, nu putem face mai mult, nu se operează, sunt boli generative și nu pot fi ținute sub control. Tatăl meu știe și el, m-a mai sunat, dar nu are ce să facă nici el… Este greu! Nu e neapărat tristețe, ci trebuie să accept asta”, a spus Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV, cu ochii în lacrimi, potrivit Spynews.ro.

Oana Roman, în lacrimi la sfârşit de an

Oana Roman a izbucnit în lacrimi la sfârşit de an, a realizat că a fost un an extrem de greu pentru ea, unul dintre motive fiind despărţirea de soţul ei, Marius Elisei, însă, toate lucrurile dureroase care i s-au întâmplat, au făcut-o mai puternică.

Citeşte şi: Cum a slăbit Oana Roman 20 kg, fără să ţină dietă drastică. Secretul, dezvăluit chiar de vedetă

Un an în care am pierdut lucruri, am pierdut un echilibru, dar am câștigat foarte multă încredere în mine și am realizat că nu sunt singură, că am niște super prieteni, că am o a doua familie care a făcut zid în jurul meu ca să-mi fie bine și care m-au susținut și au fost și sunt lângă mine cu totul și pentru asta le sunt profund recunoscătoare.

 Un an în care m-am transformat fizic dar și emoțional, foarte mult. Un an în care am realizat ce copil minunat am, câtă forță pot găsi în mine”, a spus Oana Roman, în cadrul unei postări pe Instagram.