Mioara Roman, din nou pe masa de operaţie: „Trebuie tăiat cu laserul”

În ultima vreme, Mioara Roman se confruntă cu diverse probleme de sănătate. Nici bine nu a părăsit spitalul, că va trebui să se interneze din nou, din cauza unui punct de grăsime, care va trebui să fie tăiat. Deocamdată, fosta soţie a lui Petre Roman urmează un tratament cu antibiotic.

23 feb. 2021, 23:20
Mioara Roman, din nou pe masa de operaţie: „Trebuie tăiat cu laserul”
Mioara Roman se confruntă cu o nouă problemă de sănătate

Mioara Roman, din nou pe masa de operaţie. Anunţul l-a făcut Oana, pe reţelele de socializare. „Din păcate, trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și, pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată, a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci, trebuie să facă un tratament cu antibiotic‘, a povestit Oana Roman pe Instagram Stories.

Citeşte şi: Petre Roman, dezvăluiri despre divorţ: „Nu m-am despărţit pentru Silvia”

Mioara Roman a fost operată luna trecută

Mioara Roman a fost operată, fiind supusă unei o intervenții de eliminare a calculilor biliari. Primele detalii despre starea de sănătate a pacientei au fost date chiar de fiica acesteia, Oana Roman.

Oana Roman a postat un mesaj pe contul personal de Instagram,  în care a ținut să le mulțumească medicilor care au avut grijă de mama ei și speră că starea ei va fi din ce în ce mai bună. „Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi o vor duce în salon.

Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spital. M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și Slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok”, a scris Oana Roman.

Mioara Roman are de ceva vreme grave problemele medicale. Într-o emisiune tv, Oana Roman a mărturisit că îi este foarte greu s-o vadă pe mama ei atât de schimbată, mai ales de când a aflat că are Parkinson. Vedeta a dezvăşuit cu lacrimi în ochi că mama sa e într-o stare destul de proastă și că e de nerecunoscut.


loading...