Oana Roman, afectată grav financiar din cauza coronavirusului: „Ne vom baza pe pensia mamei”

Oana Roman resimte pierduri financiare în urma pandemiei de coronavirus din țară. Vedeta a explicat prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele sociale cum este afectată financiar în această perioadă.  

RomaniaTV.net
20 mart. 2020, 17:25
Oana Roman, afectată grav financiar din cauza coronavirusului: „Ne vom baza pe pensia mamei”

Oana Roman a explicat prin ce trece atât ea, cât și familia ei, în contextul pandemiei de coronavirus. Înainte de pandemie, vedeta se bucura de vacanțe exotice, ieșire în oraș și o afacere cu rochii, însă totul a luat o turnătură nefavorabilă, ajungând să ia în calcul pensia mamei sale, potrivit spynews.ro

„De joi stăm în casă cu toții pentru că situația pare că se agravează. Mai am doar un singur client care mai are activități, restul au închis activitatea și tipul de muncă pe care îl prestez eu necesită în mare parte evenimente, deplasări și filmări care sunt imposibile acum.” , a explicat Oana Roman.

Citește și:Andreea Marin, campanie umanitară pentru persoane afectate de coronavirus. Produse în valoare de 440.000 de euro VIDEO

Oana Roman, probleme financiare din cauza coronavirusului

Oana Roman a explicat faptul că în această perioadă mai colaborează cu un singur client, iar acest lucru o afectează din punct de vedere economic. Prin urmare, singurul ajutor vine din pensia mamei sale, Mioara Roman.

„Dacă stau acasă vreau măcar să pot face un bine atâta timp cât pot și am putere. Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe pensia lui mama, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători”, a mai transmis Oana Roman.

Mioara Roman încasează o pensie de 2.100 lei după ce a lucrat ca profesoară de limba arabă.