Mioara Roman, dusă de urgenţă la spital de fiica ei. Clipe de coşmar pentru Oana Roman

Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, se confruntă cu probleme de sănătate, astfel că fiica sa a dus-o la spital pentru un control medical amănunţit.

06 sept. 2020, 06:51
Mioara Roman, dusă de urgenţă la spital de fiica ei. Clipe de coşmar pentru Oana Roman

Mioara Roman locuiește cu fiica, nepoata sa și ginerele Marius Elisei, pentru a fi supravegheată mereu deoarece are unele probleme de sănătate.

Oana Roman a văzut că mama sa nu se simte deloc bine în ultima vreme, motiv pentru care nu a mai stat pe gânduri și pentru a vedea ce se întâmplă şi a dus-o de urgenţă la spital, scrie SpyNews. Deocamdată, medicii nu au un diagnostic pentru Mioara Roman, dar fiica ei este lângă ea, are grijă să nu îi lipsească nimic.

Oana Roman dă cărţile pe faţă! Motivul REAL pentru care nu mai vorbeşte cu sora sa, Catinca. ESTE DUREROS

Pandemia de coronavirus a afectat şi familia Oanei Roman. Cum îşi câştigă existenţa ginerele lui Petre Roman

Pandemia de coronavirus pare că l-a afectat și pe soțul Oanei Roman. După ce mica afacere pe care o administra nu mai funcționa, bărbatul s-a apucat de taximetrie. De altfel, ginerele fostului premier Petre Roman nu se dă în lături de la muncă. Noul job al soțului Oanei Roman este cel de șofer la o companie ce oferă servicii de călătorie, relatează Cancan.ro. El a fost surprins în Capitală în timpul unei curse, împreună cu un client. Marius Elisei a mai lucrat în trecut ca șofer pentru o florărie. Deși mulți l-au acuzat că s-a căsătorit cu Oana Roman din interes, acesta le-a închis gurile cârcotașilor. Cu toate că nu avea job-ul de vis, Marius Elisei a dat dovadă de multă seriozitate și a căutat să-și impresioneze șefii.

Oana Roman, mărturisire cutremurătoare. „Ai mei şi-au dat seama ce e cu mine, dar era prea târziu”

Oana Roman a slăbit foarte mult. A dezvăluit dieta care a ajutat-o să dea kilogramele jos