Oana Roman dă cărţile pe faţă! Motivul REAL pentru care nu mai vorbeşte cu sora sa, Catinca. ESTE DUREROS

Oana Roman s-a despărţit, recent, de Marius Elisei, tatăl fetiţei sale, dar nici sora și nici părintele ei nu-i sunt alături de ea în aceste clipe dificile.

10 feb. 2020, 08:32
Oana Roman dă cărţile pe faţă! Motivul REAL pentru care nu mai vorbeşte cu sora sa, Catinca. ESTE DUREROS

Oana Roman a vorbit despre motivul care a produs rupturra dintre ea și Catinca Roman, sora ei în vârstă de 52 de ani.

„Ultima oară am vor­bit în vară, când i-am spus că mama nu mai are unde să stea și că trebuie să o iau la mine. Nu s-a oferit să ajute și, de atunci, nu mi-a mai dat niciun telefon sau mesaj”, a dezvăluit Oana Roman.

Oana Roman, mărturisire cutremurătoare. „Ai mei şi-au dat seama ce e cu mine, dar era prea târziu”

Oana Roman nu mai este în relaţii bune nici cu tatăl ei, Petre Roman, despre care spune că a ales să se îndepărteze treptat de lângă ea și familie după ce s-a însurat cu Silvia Chifiriuc.

„Este singura lui ne­poată. Și, pentru ea, el este practic un stră­in. Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani. Îl vede la TV uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, și eu chiar nu știu ce să-i răspund. Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată. L-am sunat acum câteva luni să-l rog să ne sfătuim în legătură cu școala la care să o dau, mi-a spus că nu poate vorbi și că mă sună el înapoi”, a spus Oana Roman.