Mioara Roman, operată de urgenţă: „Nu am văzut-o de miercuri”

Mioara Roman va fi operată de urgenţă, după ce a fost internată în spital zilele trecute. Fiica ei, Oana, a făcut anunţul pe contul său de Instagram şi a mărturisit că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul. În această perioadă, nu are voie să o vadă, însă speră că totul o să fie bine.

18 ian. 2021, 08:48
Mioara Roman, operată de urgenţă: „Nu am văzut-o de miercuri”
Mioara Roman, operată de urgenţă

Mioara Roman, operată de urgenţă. ”Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam.

Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă.

Citeşte şi: Oana Roman a plecat la munte cu fetița. Cum a reacționat Marius Elisei

Mioara Roman, operată de urgenţă

Trebuie să mă duc să îi duc pastilele, pentru că are un tratament pe care cei de la spital nu i-l pot da în întregime. Mă duc să îi las pastilele jos la recepție.

Nu am voie să intru să o văd, nu am văzut-o de miercuri, n-o să o pot vedea nici când se va opera, nici după ce se va opera, dar știu că totul o să fie bine”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman revine la TV: „Am început deja filmările”

Oana Roman a dezvăluit în platoul emisiunii Showbiz Report, unde a povestit că va face parte din sezonul 2 Mămici de pitici, cu lipici, la Antena Stars, începând din data de 14 ianuarie. De data aceasta însă, vedeta nu va fi moderator.

Citeşte şi: Cu cine a înlocuit-o Marius Elisei pe Oana Roman. Fostul soț a șters toate fotografiile cu fiica lui Petre Roman

A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament. Vom fi colegi, da! Am voie să spun. Mi-am pregătit urmăritorii și comunitatea pentru că exista o mare așteptare în a fi din nou pe televizor.

 Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer, pentru că mie îmi place să mă mișc, să fac lucruri.

Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect și care își începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Astăzi am avut o primă zi de filmări și spre casă mi-a zis:

‘Auzi, dar crezi că putem măcar așa o dată, să fiu doar eu?’. I-am zis că vorbim cu producătorii și că dacă este ok o să filmeze doar ea (râde). Este o premieră pentru mine. Nu am emoții”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.


loading...