Oana Roman a plecat la munte cu fetița. Cum a reacționat Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit la finalul anului 2020, iar cei doi și-au petrecut sărbătorile de iarna separați. Vedeta s-a bucurat o vacanță alături de fetița sa la munte, în timp ce soțul ei a rămas în Capitală.

11 ian. 2021, 14:27
Oana Roman a plecat la munte cu fetița. Cum a reacționat Marius Elisei

Oana Roman a plecat la munte cu fetița. Marius Elisei nu pare să sufere în urma despărțirii de fiica lui Petre Roman, mai ales că acesta a fost cel care a ales să pună punct căsniciei. Există zvonuri care susțin că acesta s-a mutat deja împreună cu presupusa amantă, conform CANCAN.

Citește și: Cântărețul Gheorghe Turda a trecut prin experiența COVID, dar tot nu crede în existența virusului: „A fost o răceală, pur și simplu”

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Oana Roman a plecat împreună cu fiica sa la munte. Fostul soț nu s-a lăsat mai prejos și și-a arătat fericirea pe rețelele de socializare. Marius Elisei a postat o fotografie însoțită de un mesaj: ”Weekend superb să aveți… Vă pup”, a fost mesajul postat de fostul soț al Oanei Roman.

Oana Roman a plecat la munte cu fetița. Mai mult decât atât, din momentul în care s-au despărțit, Marius Elisei a tot postat pe rețelele de socializare fotografii cu el vesel, dar mai ales, însoțite de mesaje pozitive.

Cum trece fiica celor doi peste despărțirea dintre părinții săi

”Iza e mare, face 7 ani. Ea a înțeles foarte bine. Oricum este mult mai matură decât un copil de vârsta ei în gândire și am discutat fiecare cu ea, a înțeles. I-am spus că poate o să fim mai prieteni și mai bine și mai fără tensiuni. Eu asta îmi doresc. Oricât de echilibrată este ea, evident că nu îi este simplu și are momente când vrea să fie cu noi amândoi și este normal. Noi am crescut-o singuri, nu am avut bone. A crescut doar cu noi doi, în permanență”, a declarat Oana Roman.