Mioara Roman, prima imagine după operaţie. Mama Oanei a fost externată

Mioara Roman, prima imagine după operaţie. Mama Oanei şi a Catincăi a fost externată din spital, mai devreme cu o zi decât era stabilit. Fiica lui Petre Roman şi-a anunţat fanii că îşi va lua mama din spital. Aceasta nu a mers singură, ci împreună cu sora ei.

21 ian. 2021, 14:49
Mioara Roman, prima imagine după operaţie. Mama Oanei a fost externată
Mioara Roman a fost externată din spital

Mioara Roman, prima imagine după operaţie. „Gata, dragilor, am plecat să o iau pe mama acasă și sunt foarte bucuroasă, pe lângă faptul că mă duc să o iau acasă, că astăzi e mai cald și nu e gerul ăla îngrozitor care ne-a înnebunit.

Sunt 8 grade, e soare, e frumos, mă duc să o iau pe mama și apoi toată ziua o să am filmări pentru emisiunea „Mămici de Pitici, cu Lipici” de la Antena Stars. Filmăm de zor lucruri interesante și o să vă arăt și vouă”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Oana Roman a plecat la munte cu fetița. Cum a reacționat Marius Elisei

Mioara Roman, prima imagine după operaţie

Oana Romana a postat şi prima imagine cu mama ei, după intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o. „Gata, am luat-o pe mama și pentru că m-ați tot întrebat, uite-o și pe sora mea. Este cu noi. Și mama este în spate și suntem bine și mergem acasă”, a spus Oana Roman la InstaStory.

Mioara Roman a fost externată din spital

Oana Roman, în lacrimi la sfârşit de an

Oana Roman a izbucnit în lacrimi la sfârşit de an, a realizat că a fost un an extrem de greu pentru ea, unul dintre motive fiind despărţirea de soţul ei, Marius Elisei, însă, toate lucrurile dureroase care i s-au întâmplat, au făcut-o mai puternică.

Citeşte şi: Oana Roman s-a filmat dezbrăcată în cada plină cu spumă: „Fericire, relaxare! Calm. Linişte”

Un an în care am pierdut lucruri, am pierdut un echilibru, dar am câștigat foarte multă încredere în mine și am realizat că nu sunt singură, că am niște super prieteni, că am o a doua familie care a făcut zid în jurul meu ca să-mi fie bine și care m-au susținut și au fost și sunt lângă mine cu totul și pentru asta le sunt profund recunoscătoare.

 Un an în care m-am transformat fizic dar și emoțional, foarte mult. Un an în care am realizat ce copil minunat am, câtă forță pot găsi în mine”, a spus Oana Roman, în cadrul unei postări pe Instagram.