Mioara Velicu şi-a pregătit locul de veci: „Le-am zis să mă ducă la azil, nu vreau să fiu povara lor”

Mioara Velicu şi-a pregătit locul de veci la cimitir și a explicat motivul care a stat la baza deciziei sale. Cântăreaţa de muzică populară a declarat că nu vrea să fie o povară pentru fetele sale, dacă o să se îmbolnăvească.

05 apr. 2021, 21:14
Mioara Velicu şi-a pregătit locul de veci: „Le-am zis să mă ducă la azil, nu vreau să fiu povara lor”
Mioara Velicu şi-a pregătit locul de veci

Mioara Velicu şi-a pregătit locul de veci. După ce bărbatul alături de care a stat mai bine de 35 de ani a murit, artista nu și-a mai găsit liniștea, astfel că a început să se gândească serios la viața de apoi.

El îmi cumpăra de toate, el făcea toate cele, avea și un salariu foarte frumos. Pentru mine, el era bucuria vieții, m-a apărat și m-a protejat, îmi aducea câte ceva de peste tot de pe unde mergea. A fost un om extraordinar, în primul rând nu a fost gelos. Mi-a făcut viața frumoasă, era un critic extraordinar și sincer”, spunea Mioara Velicu.

Citeşte şi: De la cine s-ar fi infectat Gabi Luncă cu coronavirus. Fiica ei a dezvăluit totul: „Nu a realizat când a luat boala”

Mioara Velicu şi-a pregătit locul de veci

Mioara Velicu a dezvăluit că din cauza vremurilor incerte pe care le trăim a preferat să își cumpere locul de veci și să investească proprii bani în el, fără a le împovăra pe fiicele sale atunci când se va stinge din viaţă.

În locul de veci trebuie investit. O casă se devalorizează. Dacă cumva se întâmplă ceva mă îmbolnăvesc și cad la pat, să nu las copiii să se chinuiască. Le-am zis să mă ducă la azil, nu vreau să fiu povara lor, dar nu cred că o să facă fetele mele asta”, a mai declrat Mioara Velicu, potrivit Antena Stars.

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Gabi Luncă

Cântăreaţa de muzică populară s-a stins din viaţă vineri seara, la nici 24 de ore de la moartea colegului ei de breaslă, Nelu Ploieşteanu. Fiica artistei, Rebeca Onoriu a făcut declaraţii exclusive, la România TV, la scurt timp după ce mama ei a murit.

Fiica artistei, Rebeca Onoriu, ne-a dezvăluit ce i-a zis mama ei, când a vorbit ultima oară cu ea.

Cea mai cumplită perioadă de până acum. Ne-am rugat, am sperat, însă inimioara mamei a obosit, omenește s-a făcut tot, tratamente, rugăciuni, însă nu suntem nemuritori.

Vestea pe care ne-o dă… acceptăm si sperăm… Să vă spun sincer, mi-ar fi plăcut să vă spun că e mama lângă mine. Că-i fac o surpriză. De ce m-am temut, s-a întâmplat. Rugăciunile noastre ne-au întărit. Avem liniștea că mama e în brațul Domnului şi e liniştită. A scăpat de greu.

Am solicitat să se facă testul, să ne-o dea acasă, să putem să ne luăm rămas-bun creştineşte şi sper să nu fie nici un fel de problemă, aş vrea să mulţumesc domnului doctor Soare, care a îngrijit-o, dar a dovedit că este om, înainte de toate, şi doctorului Alexie, care a stat seară de seară cu ea, am sperat…

Mama ne-a lăsat o bogăție mare, piesele ei, clipuri, vorbe frumoase…. Avem de ce plânge, vom plânge toată viaţa.

Ultima oară am vorbit cu ea acum două zile. Știți care a fost ultimele ei cuvinte? Rămâneţi cu Iisus!”, ne-a declarat Rebeca Onoriu.