Anca Neacșu a dispărut din lumina reflectoarelor! Artista nu își poate reveni după divorțul de soțul său turc. ”Nu mai sunt sociabilă”

Anca Neacșu, fosta membră a trupei ASIA, suferă în tăcere și nu își poate reveni după divorțul de soțul său turc. Deși a trecut mai bine de un an de la separarea de turcul Serkan Yaman, vedeta nu mai este la fel de sociabilă ca înainte și s-a refugiat în muncă.

17 aug. 2023, 17:54
Anca Neacșu a dispărut din lumina reflectoarelor! Artista nu își poate reveni după divorțul de soțul său turc. ”Nu mai sunt sociabilă”
Anca Neacșu a dispărut din lumina reflectoarelor!

Anca Neacșu a dispărut din lumina reflectoarelor! Recent, Anca Neacșu a dezvăluit cum arată viața sa la mai bine de un an de la divorțul de soțul său turc.

Citește și Anca Neacșu, decizie radicală după divorţ. Vedeta a fost căsătorită cu un turc timp de 10 ani

Anca Neacșu a dispărut din lumina reflectoarelor!

Vedeta a subliniat că s-a retras din lumina reflectoarelor pentru că nu îi mai place să fie mondenă.

,,Nu mai sunt sociabilă. Mă invită lumea să ies, dar refuz, nu-mi place. Eu stau în lumea mea, sunt liniștită așa. Când eram mai puștoaică, era altfel. Acum doar merg, cânt, mă întorc acasă. Sunt singură, chiar nu-mi mai trebuie să mă implic în vreo relație. Mie nu-mi place să mai apar pe undeva. Eu nu sunt mondenă. Eu vreau doar să merg să cânt la concerte. Sunt obosită, epuizată. E perioada aceasta de vară, foarte solicitantă. Sunt foarte aglomerată, nu apuc să dorm suficient, majoritatea concertelor au fost la distanțe mari de casă. Am cântări și zilele astea, solo. Cânt în paralel, și cu ASIA, dar doar la festivaluri mari. Abia ne-am format… În plus, eu aveam stabilite concertele mele mai demult”, a declarat Anca Neacșu, potrivit BZI. 

Mai mult, fosta membră a trupei ASIA a afirmat că sora și mama sa au fost cele care au ajutat-o să treacă peste suferința provocată de divorț.

„Vreau să merg cu maică-mea și cu sora mea, la mare. De ani de zile mergem în formula asta. Trebuie să sacrific niște weekenduri. Probabil pe la începutul lui septembrie ne vom duce”, a declarat vedeta.

Cât despre viața sa amoroasă, blondina a declarat că își asumă rolul de femeie singură și nu are de gând să se mai arunce în brațele unui bărbat în viitorul apropiat.

„Nu, nu vreau să mă gândesc la așa ceva. Nu vreau să mai aud ! Ce fără bărbat chiar nu se poate?! Nu mă mai întrebați de căsătorii și de astea! Și parcă vezi că într-o zi… mai știi? Și eu înainte auzeam pe cineva divorțat că zicea: băi, dar eu nu mai vreau să aud de căsătorie. Și mă întorceam la el și ziceam: dar, de ce dragă, de ce? Viața merge înainte! Ești tânără, ești frumoasă. Acum însă înțeleg. Nu mă mai întrebați! Poate într-un an-doi, mai vedem ce va fi. Până atunci nu vreau să mai aud!”, a declarant artista.

 

Citește și Anca Neacșu s-a mutat în casă nouă. Artista se află în plin divorț și nu vrea să audă de un nou iubit: „Nu mai am răbdare”