Mirabela Dauer a dezvăluit ce pensie primește lunar. „Îi mulțumesc lui Victor Ponta dimineața, la prânz și seara!”

Mirabela Dauer, una dintre cele mai iubite artiste din România, a dezvăluit ce pensie primește lunar de la stat, după o carieră strălucită de 58 de ani.

15 mart. 2021, 16:02
Mirabela Dauer a dezvăluit ce pensie primește lunar. „Îi mulțumesc lui Victor Ponta dimineața, la prânz și seara!”
Mirabela Dauer, pensie de 1.300 de lei după 58 de ani de carieră

Mirabela Dauer a dezvăluit ce pensie primește lunar. Artista a mărturisit că are o pensie de 1.300 de lei, care este suplimentată cu cea de merit, pe care o primește din perioada guvernării Victor Ponta.

Mirabela Dauer a dezvăluit ce pensie primește lunar

„Am avut o pensie de doi bani, dar Victor Ponta, mă rog în fiecare zi pentru sănătatea lui, este singurul care s-a gândit la artiști și ne-a ridicat pensia. Datorită acestei pensii de merit, am putut să îmi plătesc spitalul. Nu este imensă, nu o car cu sacul, dar datorită acestei pensii eu am putut să plătesc analizele. Îi mulțumesc dimineața, la prânz și seara pentru că am putut fără să cerșesc”, a spus Mirabela Dauer emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Mirabela Dauer luptă cu cancerul. Mărturisire cutremurătoare: „S-a extins. Mi-au scos 52 de ganglioni”

„Sunt un om normal la cap și drămuit, pentru că toată viața mea am fost nevoită să am singură grijă de mine. În această perioadă am fost foarte, foarte drămuită și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că a avut grijă de mine”, a mai spus Mirabela Dauer.

Artista a recunoscut ca pandemia cauzată de Covid-19 i-a dat și ei viața peste cap, dar nu este gata să renunțe la plăcerea de a călători, motiv pentru care s-a vaccinat deja!