Mirabela Dauer s-a vaccinat împotriva Covid-19 la 72 de ani. Ce s-a întâmplat când a fost înţepată

Mirabela Dauer, în vârstă de 72 de ani, s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Artista a mărturisit că nici nu a simțit acul în timpul vaccinării.

27 ian. 2021, 15:44
Mirabela Dauer s-a vaccinat împotriva Covid-19 la 72 de ani. Ce s-a întâmplat când a fost înţepată
Mirabela Dauer

Mirabela Dauer s-a vaccinat împotriva Covid-19 la 72 de ani. Artista a fost invitată la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a povestit despre experiența vaccinului împotriva Covid-19.

Mirabela Dauer s-a vaccinat împotriva Covid-19 la 72 de ani

„Am fost și m-am vaccinat, totul este extraordinar, nu am simțit nimic, absolut nimic. Eram acolo cu doamna doctoriță, se uită la mine și mă întreabă ce fac. Păi, ce să fac, aștept să mă vaccinați. V-am vaccinat, gata. Aoleu, nici nu am simțit, pe bune. Voiam să mă vaccineze și în brațul drept, să nu mai vin și a doua oară. Nu am avut nicio problemă după, spre deosebire de alți bărbați, cu febră, cu dureri de braț, cu atâtea probleme. Bărbați, ce să mai. Eu nu am avut nimic la spital și nici după. Aștept doar să revin pe scenă, mi-e atât de dor de cântat, măcar la voi să mai vin și să cânt din când în când. Am speranțe că totul va fi mai bine din acest an”, a declarat Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer şi-a schimbat religia: „Vine o vreme când trebuie să fii îngropat”

Est revoltată pe cei care nu respectă regulile de protecţie

„Eu sunt corectă, nu ies din casă. Și când ies îmi pun mască, pun mănuși, mă dezinfectez și restul. Sunt supărată pe toți ăștia care ies afară, din cauza lor să stau eu în casă. Eu stau în casă, la televizor și ei se duc să-și facă toate fițele prin cârciumi. Asta e o aroganță. Ce e atât de neînțeles să-ți pui masca aia când ieși din casă? Trebuie să ai grijă de tine, așa ai grijă și de cei din jurul tău”, a spus Mirabela Dauer.

Ce pensie are Mirabela Dauer. Atât câştigă lunar artista după o carieră de zeci de ani pe scenă

Mirabela Dauer luptă cu cancerul. „S-a extins. Mi-au scos 52 de ganglioni”

Mirabela Dauer luptă cu cancerul de aproape trei ani, de când medicii au diagnosticat-o cu teribila boală care acum s-a extins la vezică. Vedeta şi -a pus nădejdea în Dumnezeu și spune că acest lucru a ajutat-o enorm. „Pe 28 ianuarie împlinesc 3 ani de când am vorbit cu medicul să fac analizele. Aveam o oboseală și am început cu un RMN. Mi-am făcut și CT. Analizele mi-au ieșit bune, cu o infecție, dar eu am mici infecții. A venit doctorul la mine și mi-a zis că am cancer. Apoi m-am internat la spital, iar marți m-a pus pe masa de operație. Aceasta a durat 6-7 ore”, a declarat Mirabela Dauer la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.