MIRACOL DE CRĂCIUN. Mihăiţă Neşu s-a ridicat în picioare, după doi ani de paralizie FOTO

Rugăciunile lui Mihăiţă Neşu i-au fost ascultate, înainte de Sărbători. Fostul fotbalist, după doi ani în care nu a putut folosi decât gura şi un pix, s-a ridicat în picioare. Şi minunile nu se opresc aici.

27 dec. 2013, 08:30

După ce a fost sfătuit să încerce tratamentele unei clinici de recuperare din Statele Unite, Mihăiţă Neşu a reuşit performanţa de a se ridica în picioare, după doi ani în care nu a fost capabil să se folosească decât de gură şi un pix, scrie cancan.ro.

Imaginea este absolut emoţionantă, iar fostul fotbalist promite să urmeze antrenamentele şi să lupte să meargă pe picioarele lui.

O altă veste care i-a bucurat sufletul şi la care nu se aştepta a fost vizita Mariei, soţia lui, în preajma sărbătorilor, care se pare că a revenit asupra deciziei de a se despărţi şi a ţinut să fie alături de el în aceste momente atât de speciale din viaţa lui.

Paralizat de la gat în jos, tehnologia l-a făcut pe Neşu să-şi simplifice viaţa, mai precis cu ajutorul unui pix special şi o aplicaţie pe care şi-a instalat-o pe telefon.