MIRACOL de Crăciun: Anunţ despre starea lui Michael Schumacher. Previziunile lui Hamilton

Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, a vorbit despre starea de sănătate a fostului pilot.

RomaniaTV.net
18 dec. 2017, 10:25
MIRACOL de Crăciun: Anunţ despre starea lui Michael Schumacher. Previziunile lui Hamilton

„Ne e dor de Michael. E acolo, încă se luptă. Sunt fericit că e Sabine aici, pentru afacerile familiei. Am vrut să vină fiul său, Mick, dar e în Spania pentru niște teste, iar soția Corinna e în SUA. Lupta e în desfășurare. Michael e o persoană specială, e foarte special pentru motorsport. E special pentru mine, e un prieten”, a spus Jean Todt.

Purtătorul de cuvânt a familiei Schumacher spune că fostul pilot ar fi fost fericit să fie cel care își ridica premiu. “Știm cu toții că Michael trebuia să fie prezent aici, sunt sigur că ar fi fost fericit să facă asta”, a spus Sabine Kehm.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher se afla în stațiunea franceză de ski Meribel. Pilotul F1 s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de o piatră, iar viața sa a fost salvată doar de faptul că purta cască.

Au trecut aproape patru ani de la accidentul suferit în Elveția de către Michael Schumacher. După ce în urmă cu ceva vreme au apărut zvonuri că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit, sunt speranțe că starea sa s-ar fi îmbunătățit.

Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, le-a dat speranțe fanilor lui Schumi. Într-o declarație de presă, aceasta a folosit pronumele “noi” în timp ce discuta planurile unui muzeu cu realizările pilotului.

Hamilton: „Nu am tupeu sa-l infrunt pe Michael Schumacher. Imi trebuie 10 ani ca sa-l intrec!” 

Lewis Hamilton crede ii va lua timp sa-i depaseasca recordul lui Michael Schumacher.

Britanicul are in palmares 4 titluri mondiale, iar Michael Schumacher are 7 titluri de campion mondial.

Potrivit BBC, Lewis Hamilton a declarat: „Nu pot sa-mi dau seama pe moment. Mai sunt inca 4 titluri. Cred ca imi va trebui 10 ani sa-l intrec. Nu as indrazni sa-l infrunt.”

Michael Schumacher a reusit sa castige 7 titluri mondiale, intre anii 2000 – 2004 acesta fost campion de 5 ori consecutiv cand facea parte din echipa italiana Scuderia Ferrari si a mai castigat intre anii 1994-1995 2 titluri de campion mondial. Atunci facea parte din echipa britanica, Mild Seven Benetton.

In cealalta parte, Lewis Hamilton a reusit sa castige in 2008 primul sau titlu mondial,pe urma in 2014, 2015. Anul acesta Hamilton a castigat cel de-al patrulea sau titlu mondial in Mexix, la Ciudad de Mexico.