Miracol DIVIN. Un tânăr PARALIZAT merge din nou, după ce a primit un mesaj de la Dumnezeu

Un student american în vârstă de 20 de ani, paralizat de la brâu în jos, a primit un mesaj de la Dumnezeu, prin intermediul unui copil în vârstă de 4 ani, care i-a spus data de la care va putea să meargă din nou. Totodată, el avusese un vis în care îi apăruse pe un banner scrisă data respectivă.

12 feb. 2014, 09:50

Un tânăr american, din Michigan, a simţit pe propria piele ce înseamnă miracolul divin, iar faptul că s-a vindecat cu totul neaşteptat după ce a fost o perioadă paralizat de la brâu în jos.

În octombrie 2013, Joel Haler, un student de 20 de ani la Colegiul Hope, din Holland (Michigan), a suferit un accident în timpul unor antrenamente sportive, după care a început să simtă puternice dureri de spate. „Când m-am trezit a doua zi nu mai puteam merge. Eram paralizat de la brâu în jos„, povesteşte el.

Citeşte şi EMOŢIONANT: Un bărbat paralizat donează banii stranşi pentru operaţia salvatoare unui copil

Medicii au confirmat paralizia băiatului, iar acesta nu s-a mai putut deplasa decât în scaun cu rotile. Contrariat de cele ce i se întâmplaseră, Joel, al cărui tată este pastor, a început să pună la îndoială credinţa creştină şi a început să-l întrebe pe Dumnezeu: „Doamne, de ce mi-ai făcut asta?„.

După aproape trei luni, la începutul lunii ianuarie, el a avut un vis bizar, în care i-a apărut un banner mare, pe care scria „J23”, nereuşind însă să-i desluşească semnificaţia.

Citeşte şi Toţi l-au crezut MORT: Vezi câte LUNI a supravieţuit un bărbat pe un VÂRF de MUNTE, după ce a mâncat ŞOBOLANI

Apoi, după o săptămână, când a mers la biserică, i s-a întâmplat un lucru extraordinar. S-a apropiat de el un băieţel în vârstă de 4 ani, pe nume Braxton, care i-a spus: „Joel, joia viitoare o să poţi merge din nou„.

Joia de care vorbea băiatul cădea pe 23 ianuarie, iar atunci Joel a înţeles semnificaţia visului pe care chiar el îl avusese. J23, din visul spu, era tocmai joi 23 ianuarie, când băieţelul îi spusese că se va face bine. Şi, într-adevăr, în data de 23 ianuarie, la ora 3 dimineaţa, el a început să simtă furnicături în picioare, apoi a început să meargă din nou, iar miracolul s-a împlinit.

Citeşte şi Un copil de 7 ani a SUPRAVIEŢUIT în SĂLBĂTICIE, primind un AJUTOR divin printr-un mesager SURPRIZĂ