Miracol DIVIN. Un tânăr PARALIZAT merge din nou, după ce a primit un mesaj de la Dumnezeu

Publicat: Miercuri, 12 Februarie 2014 11:50 // Actualizat: Miercuri, 12 Februarie 2014 11:52 // Sursa: romaniatv.net

Un student american în vârstă de 20 de ani, paralizat de la brâu în jos, a primit un mesaj de la Dumnezeu, prin intermediul unui copil în vârstă de 4 ani, care i-a spus data de la care va putea să meargă din nou. Totodată, el avusese un vis în care îi apăruse pe un banner scrisă data respectivă.

Un tânăr american, din Michigan, a simţit pe propria piele ce înseamnă miracolul divin, iar faptul că s-a vindecat cu totul neaşteptat după ce a fost o perioadă paralizat de la brâu în jos.

În octombrie 2013, Joel Haler, un student de 20 de ani la Colegiul Hope, din Holland (Michigan), a suferit un accident în timpul unor antrenamente sportive, după care a început să simtă puternice dureri de spate. "Când m-am trezit a doua zi nu mai puteam merge. Eram paralizat de la brâu în jos", povesteşte el.

Citeşte şi EMOŢIONANT: Un bărbat paralizat donează banii stranşi pentru operaţia salvatoare unui copil

Medicii au confirmat paralizia băiatului, iar acesta nu s-a mai putut deplasa decât în scaun cu rotile. Contrariat de cele ce i se întâmplaseră, Joel, al cărui tată este pastor, a început să pună la îndoială credinţa creştină şi a început să-l întrebe pe Dumnezeu: "Doamne, de ce mi-ai făcut asta?".

După aproape trei luni, la începutul lunii ianuarie, el a avut un vis bizar, în care i-a apărut un banner mare, pe care scria "J23", nereuşind însă să-i desluşească semnificaţia.

Citeşte şi Toţi l-au crezut MORT: Vezi câte LUNI a supravieţuit un bărbat pe un VÂRF de MUNTE, după ce a mâncat ŞOBOLANI

Apoi, după o săptămână, când a mers la biserică, i s-a întâmplat un lucru extraordinar. S-a apropiat de el un băieţel în vârstă de 4 ani, pe nume Braxton, care i-a spus: "Joel, joia viitoare o să poţi merge din nou".

Joia de care vorbea băiatul cădea pe 23 ianuarie, iar atunci Joel a înţeles semnificaţia visului pe care chiar el îl avusese. J23, din visul spu, era tocmai joi 23 ianuarie, când băieţelul îi spusese că se va face bine. Şi, într-adevăr, în data de 23 ianuarie, la ora 3 dimineaţa, el a început să simtă furnicături în picioare, apoi a început să meargă din nou, iar miracolul s-a împlinit.

Citeşte şi Un copil de 7 ani a SUPRAVIEŢUIT în SĂLBĂTICIE, primind un AJUTOR divin printr-un mesager SURPRIZĂloading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Joel Haler miracol divin paralizat de la brau in jos si+a revenit din paralizie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8397
RON
07 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H