Miracol în Filipine: Un copil de 3 ani a supravieţuit îngropat în noroi 24 de ore VIDEO

Miracol în Arhipelagul Filipine. Un copil de 3 ani a supravieţuit după ce a stat îngropat în noroi timp de 24 de ore. El se afla în zona de sud a ţării, care a fost devastată zilele trecute de un taifun violent.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 06:49
Miracol în Filipine: Un copil de 3 ani a supravieţuit îngropat în noroi 24 de ore VIDEO

Băieţelul fusese îngropat de viu în urma unei alunecări de teren. Deşi a astat sub nămol mai bine de o zi, medicii spun că e în afara oricărui pericol. Veştile bune se opresc însă aici. Arhipelagul Filipine se confrutnă de căteva zile cu un adevărat dezastru. Un taifun violent a lovit zona sudică a ţării cu ploi torenţiale, inundaţii şi rafale de vânt de peste 175 de km pe oră.

Aproape 100 de mii de oameni au fost evacuaţi şi locuiesc în adăposturi temporare pentru sinistraţi. Reţelele de telefonie şi de electricitate au fost avariate. Numeorase şosele sunt blocate din cauza alunecărilor de teren şi a copacilor căzuţi pe carosabil.

De asemenea, zeci de curse aeriene au fost anulate sau circulă cu întârzieri foarte mari. Acum, taifunul se îndreaptă spre o altă regiune a ţării, Palawan. Autorităţile au lansat numeorase alerte şi i-au sfătuit pe oameni să se adăposteacă.

În pofida alertelor, mulţi loclanici au decis să rămînă acasă. Ei au participat chiar la un spectacol de sărbători, în aer liber. Bilanţul furtunii a depăşit, până acum, 330 de morţi. Peste 370 de persoane sunt încă date dispărute, astfel că numărul deceselor ar putea creşte.