Miranda Kerr, alături de fiul său, într-un adorabil portret de familie FOTO

Modelul de la Victoria's Secret Miranda Kerr a fost votat printre cele mai frumoase persoane în 2012 de către cititorii revistei austaliene Who. Pentru a celebra distincţia primită, Miranda Kerr a pozat alături de fiul ei Flynn pentru un adorabil portret de familie, scrie Mediafax.

RomaniaTV.net
05 apr. 2012, 07:53
Miranda Kerr, alături de fiul său, într-un adorabil portret de familie FOTO

În ciuda faptului că are un program extrem de încărcat şi o carieră de invidiat, Miranda admite că viaţa ei este completă acum, ca mamă.

Ea a declarat revistei Who că muncea şi câte 18 ore pe zi, însă acum, pentru că ritmul a încetinit, poate petrece majoritatea timpului cu Flynn.

„Sunt mai întâi soţie şi mamă şi abia apoi vine munca”, a adăugat modelul.

Aceasta este a doua oară când modelul de la Victoria’s Secret este votat printre cele mai frumoase persoane de către cititorii revistei.

Miranda Kerr, care s-a făcut remarcată pe podiumurile internaţionale în calitate de model al casei Victoria’s Secret, şi actorul Orlando Bloom, în vârstă de 33 de ani, starul francizelor „Piraţii din Caraibe” şi „Stăpânul inelelor”, au o relaţie din 2007 şi s-au căsătorit pe 22 iulie 2010, în cadrul unei ceremonii private, la mai puţin de o lună de la anunţarea logodnei. Fiul lor, Flynn, s-a născut pe 6 ianuarie 2012.