Mircea Badea a fost în comă. Dezvăluirile făcute de prezentator: „Am avut nişte probleme mari de tot”

Mircea Badea a fost în comă. Jurnalistul a dezvăluit în emisiunea "În gura presei", pe care o prezintă la Antena 3, faptul că s-a confruntat cu mari probleme de sănătate când era mic. Acesta a mărturisit că medicina modernă i-a salvat viaţa.

15 oct. 2021, 13:43
Mircea Badea a fost în comă. Dezvăluirile făcute de prezentator: „Am avut nişte probleme mari de tot”
Mircea Badea a fost în comă

Mircea Badea a fost în comă. „În cele din urmă, pare că pe planetă, din multe puncte de vedere, teza va fi scapă cine poate. Aici pe cocioc inclusiv. În străinezia, din punct de vedere al crizei sanitare, să zicem că lucrurile s-au rezolvat în mare parte. În România nu, deci aici cu atât mai mult se va aplica legea lui Darwin.

Apropo că tot zic de Darwin, mă întreabă lumea de ce i-am înnebunit cu Darwin ăsta. Dom’le, eu mă refer inclusiv la cei care zic că omul are de la Dumnezeu un sistem imunitar care se poate lupta cu orice, să avem încredere în natură, să terminăm cu chimia, cu prostiile astea, că natura oferă toate răspunsurile. Păi Darwin exact asta a spus, a vorbit despre selecţia naturală, când natura decide”, a mărturisit Mircea Badea.

Citeşte şi: Mircea Badea, experienţă traumatizantă cu trenul: „Mi-a fost de ajuns”

Mircea Badea a fost în comă

„Dacă nu era medicina modernă, cei mai mulţi dintre noi nu am fi fost pe planetă. De exemplu, eu. Eu nu aş fi fost pe planetă dacă nu era medicina modernă. Când am fost mic, am fost în comă, am fost bolnav. Am avut nişte probleme mari de tot.Asta zice Darwin, selecţie naturală. E cu natura, să avem încredere în natură. Cu siguranţă, natura îşi va face treaba. Pe ea chiar putem conta! Absolut, natura zice ‘tu da, tu nu’. De altfel, şi când eram mici şi jucam fotbal, dacă se lovea mingea de ceva şi intra în poartă asta şi ziceam, că dom’le natura… Exact aşa!

„, a mai spus Mircea Badea.