Mircea Badea, experienţă traumatizantă cu trenul: „Mi-a fost de ajuns”

Mircea Badea a avut parte de o experienţă traumatizantă cu trenul, în urmă cu mai mulţi ani, iar de atunci a decis să nu mai circule cu acest mijloc de transport. Jurnalistul a discutat despre acest subiect cu al său coleg, Radu Tudor, care, i-a propus și un pariu.

02 aug. 2021, 12:12
Mircea Badea, experienţă traumatizantă cu trenul: „Mi-a fost de ajuns”

Mircea Badea

, experienţă traumatizantă cu trenul. Prezentatorul tv a avut o experiență care l-a traumatizat complet, în urma căreia a decis să nu mai meargă cu trenul niciodată. „Mi-a fost de ajuns. Am zis că nu mă mai duc cu trenul”, a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Colegul său, Radu Tudor, i-a propus un pariu şi susține că dacă cei doi ar merge la Gara de Nord să ia un tren, vor găsi locomotiva la final, iar garnitura va fi numerotată haotic. „Da! Uite, vreau să pun un pariu cu tine. Deci, noi doi mergem în gară. Gara de Nord are 12 linii. Și facem prin sondaj: orice tren pe care vrei tu să-l luăm, astăzi, mâine, în următoarea săptămână, pun pariu că nu vei găsi nicio garnitură numerotată de la 1 la 7, de la locomotivă până la final.

La noi începe așa: vagonul 456. Vagonul 3. Vagonul 624. Vagonul 8. Vagonul 2. Vagonul restaurant. Și, în final, vagonul 9. Deci, nu există niciun tren care să respecte ordinea vagoanelor, dar sincer nu am înțeles de ce”, a spus Radu Tudor.

Citeşte şi: Mircea Badea, arestat în Anglia! Momente teribile pentru realizatorul TV: „După interogatoriu mi-au luat ADN-ul!”

Mircea Badea, experienţă traumatizantă cu trenul

Eu nu mai pun întrebări”, a intervenit Mircea Badea, făcând ulterior referire la ministrul Drulă. „Domnul Drulă m-a speriat. Aspru, dar sever, a venit domnul Drulă și a zis: nu am decât cinci minute. Păi știți că directorul… e foarte bun, e profesionist. Noi, aici, suntem profesioniști, altceva, altă întrebare. Iordache era haios când era cu altă întrebare. Suntem profesioniști, altceva. La revedere, pa, pa!”, a adăugat Badea.

Radu Tudor a mai amintit și de alte întârzieri din ultima perioadă. „Au mai fost astăzi vreo 20 de întârzieri, toate cu explicații, evident: este caniculă. România este singura țară din lume unde este caniculă?! Dacă te duci în sudul Italiei, unde sunt 40 de grade în mod constant, și trenul întârzie mai mult de 15 minute iese cu nenorocire. La noi, să fiți pregătiți, vine canicula, în loc de șase ore, faceți 16”, a spus Radu Tudor.