Mircea Badea a răbufnit! Motivul pentru care este invidios pe Klaus Iohannis: „Așa ceva nu are cum să existe”

Mircea Badea este cunoscut pentru faptul că nu are menajamente față de nimeni și că spune lucrurile direct. Această atitudine i-a și adus succesul de care se bucură în televiziune. De data aceasta ținta ironiilor lui a fost Klaus Iohannis.

16 nov. 2023, 11:01
Mircea Badea a răbufnit! Motivul pentru care este invidios pe Klaus Iohannis: „Așa ceva nu are cum să existe”
Mircea Badea a răbufnit! Motivul pentru care este invidios pe Klaus Iohannis: „Așa ceva nu are cum să existe”

Mircea Badea, un dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune, s-a numărat printre cei care au comentat ultimele imagini cu Klaus Iohannis din turneul în Africa. În emisiunea „În gura presei”, realizatorul a dezvăluit în mod ironic motivul pentru care simte invidie față de președintele României.

Citește și: Klaus Iohannis și Prima Doamna, imagini de colecție în safari în Kenya! Cei doi s-au plimbat prin Parcul National Nairobi ca să admire animalele sălbatice

Deplasarea, intens discutată și criticată a cuplului prezidențial Klaus și Carmen Iohannis în Kenya, pare să fie departe de final, iar activitățile lor să fie din ce în ce mai variate. Cei doi au ales să se relaxeze în timpul vizitei oficiale în statul din estul Africii, participând la un safari în Parcul Național Nairobi. Imaginile au fost inițial postate pe pagina de Facebook a Kenya Wildlife Service și ulterior pe site-ul Administrației Prezidențiale.

Președintele și soția sa apar în fotografii într-o mașină de teren, afișând un aspect destins și zâmbitor, îmbrăcați în ținute confortabile și ochelari de soare în culori deschise. Această „vacanță” de care se bucură Klaus Iohannis i-a atras atenția lui Mircea Badea, care, comentând imaginile din Kenya, a recunoscut că simte invidie față de președintele României.

”Dintre toate persoanele de pe planeta asta cel mai mult îl invidiez pe Klaus Iohannis. Eu nu credeam că există pe planeta Pământ un om precum Klaus Iohannis. Este monumentul relaxării, al pasivității, al încremenirii în proiect. Dacă relaxarea ar avea o statuie, ea ar fi bustul din ce în ce mai generos al lui Klaus Iohannis. Omului acestuia i-a ieșit totul în viață. O relaxare… ceva inuman. Chiar cred că este extraterestru, așa ceva nu are cum să existe”, a spus, zâmbind, Mircea Badea ,la Antena 3.

Conform agendei oficiale a președinției, deplasarea lui Klaus Iohannis în Kenya continuă și joi. La ora 10.30, ora României, șeful statului se va afla în vizită la Uthiru Girls High School. Apoi, vineri, liderul de la Cotroceni și Prima Doamnă vor fi primiți de către președintele Republicii Unite a Tanzaniei, Samia Suluhu Hassan, la State House, Dar es Salaam.

Citește și: CCR va discuta pe 13 decembrie două sesizări ale lui Klaus Iohannis: pe legea privind organizarea şi funcţionarea poliţiei judiciare şi pe legea privind administrarea porturilor şi căilor navigabile