Teo Trandafir și Mircea Badea, dezvăluiri emoționante: „Eu eram convinsă că vor să mă omoare pentru a-mi lua organele”

Teo Trandafir și Mircea Badea, dezvăluiri emoționante. Prezentatoarea și-a lansat zilele trecute podcastul "Gând la gând cu Teo", iar primul invitat pe care l-a avut a fost Mircea Badea, coleg de breaslă și bun prieten. Cei doi au rememorat multe momente pe care le-au trăit împreună.

19 ian. 2024, 10:08
Teo Trandafir și Mircea Badea, dezvăluiri emoționante: „Eu eram convinsă că vor să mă omoare pentru a-mi lua organele”
Teo Trandafir și Mircea Badea, dezvăluiri emoționante

Teo Trandafir și Mircea Badea, dezvăluiri emoționante. În 2011, vedeta a avut grave probleme de sănătate și a ajuns la Viena, pentru a fi operată. În acele momente, fostul ei coleg i-a fost alături.

Citește și: Teo Trandafir, după ce Dana Budeanu a spus că „se îmbracă pilaf”: „Trențele, indiferent cât de prețioase ar fi, cu un pic de benzină le rezolvi. Diamantele nu ard

Teo Trandafir și Mircea Badea, dezvăluiri emoționante

Teo Trandafir: „Culmea este că ai venit după mine la apă mare. N-am înțeles de ce ai venit la Viena atunci când trăgeam să mor”.

Mircea Badea: „…de ce am venit?… Evident că am venit. Teo trecuse prin niște probleme care îi provocaseră temporar niște efecte și era în niște filme. Eu am înțeles perfect despre ce era vorba. Mi-am dat seama că nu mai era aici pe de-a-ntregul. Erai la o apă mare, urâtă, neagră.

Credeai că sunt niște oameni care vor să-ți facă rău. Cumva erai și disperată, cumva asta m-a speriat. Erai pe ideea: „ajută-mă pentru că aici vor să-mi facă unii rău”. Ei nu voiau să îți facă rău, voiau să te facă bine. Au fost niște momente intense, chiar de disperare”.

Teo Trandafir: „Țin minte că m-am prins de mâinile tale și nu îți mai dădeam drumul să pleci. Apoi mi-am dat seama că tu, în seara aceea, aveai emisiune, dar ai ales să vii la mine”.

Mircea Badea: „Eu țin minte aspecte pe care le ziceai din filmul în care erai. Tu erai foarte lucidă în majoritatea timpului, doar că aveai niște momente în care îți sărea discul și interveneau filmele”.

Teo Trandafir: „Eu eram absolut convinsă că oamenii de la Viena vor să mă omoare pentru a-mi lua organele pentru că făceam parte dintr-o înșiruire religioasă de la Moise. Tu îți dai seama?! Credeam că vor să îmi ia organele pentru că ele reprezintă ceva pentru societatea de astăzi”.

Mircea Badea: „Mi-ar fi plăcut, în acea confuzie, dacă ți s-ar fi arătat și numerele de la 6/49”.

Teo Trandafir: „Atunci mi-am pierdut memoria complet”.

Teo Trandafir: „Nu ți-am zis niciodată. Nu am vrut să suferi și tu”

În ‘94, Teo Trandafir a ajuns în echipa Tele 7ABC, unde a prezentat, alături de Mircea Badea, emisiunea „Bună dimineața, România!” (1995-1997). Între 1998 și 2000, cei doi au continuat să îi facă pe români să zâmbească la matinalul Antenei 1. În perioada 2000-2006, Teo Trandafir a fost la PRO TV.

Mi s-a făcut o propunere să plec la PRO TV. Am zis că fără tine nu plec. Tu mi-ai spus: „dacă te mai prind pe aici îți rup picioarele!” Și să îți mai spun ceva ce nu ți-am zis niciodată. Noi eram ca doi zburători la trapez. Ne lansam în câte o frază și habar nu aveam unde se duce.

Apoi, la PRO TV, am început să vorbesc și m-am trezit singură. Am plâns șase luni de dorul tău. Bineînțeles că nu ți-am zis ca să nu suferi. M-am gândit că este de porc să suferim amândoi. Și tu mi-ai zis atunci: „Măcar unul dintre noi să fie fericit”. Și eu nu eram fericită”, a zis Teo Trandafir.

Stai liniștită că am rezolvat și eu cazul cu fericirea. Nu există. Este un concept absolut artificial. Este o minciună. Ce este fericirea? Sună așa îndelungat, dar nu. Este o prostie. Sunt fracțiuni de secundă de exaltare. Eu cred în durere. Durerea este maestrul”, a spus Mircea Badea.