Mircea Badea, pierdere uriaşă din cauza lui Cristiano Ronaldo. Cum a rămas fără bani FOTO

Mircea Badea (47 de ani) este recunoscut şi pentru pasiunea sa pentru pariurile sportive, iar omul de televiziune are succes în multe rânduri la jocurile de noroc.

10 mart. 2021, 08:48
Mircea Badea, pierdere uriaşă din cauza lui Cristiano Ronaldo. Cum a rămas fără bani FOTO

Mircea Badea, pierdere uriaşă din cauza lui Cristiano Ronaldo. Prezentatorul TV a publicat pe contul său de Facebook biletul pe care l-a jucat la cele două meciuri de Liga Campionilor. A pariat 2.000 de lei pe calificarea lui Juventus Torino și pe faptul că ambele echipe vor înscrie în confruntarea Borussia Dortmund – Sevilla.

Mircea Badea, pierdere uriaşă din cauza lui Cristiano Ronaldo

Mircea Badea aştepta un câştig de 5.024 lei, numai că a pierdut banii investiţi. Dacă Borussia Dortmund şi Sevilla au înscris fiecare (scor final 2-2, după ce germanii s-au impus în tur cu 3-2), Juventus, pentru care starul C ristiano Ronaldo a avut o prestaţie catastrofală, a ratat calificarea după 3-2 pe teren propriu, după prelungiri (1-2 în prima manşă).

Selly l-a umilit pe Mircea Badea! Replică devastatoare după petrecerea din pandemie

Un alt detaliu al capturii postate de vedeta TV a atras însă atenția, anume suma de bani pe care Mircea Badea o are în contul aplicației de betting; nu mai puțin de 11.332 de lei, aproximativ 2.300 de euro.

Mircea Badea, oprit de Poliție în trafic. Ce s-a întâmplat când agentul i-a cerut actele

Mircea Badea a publicat deseori în social-media biletele sale câștigătoare de la pariuri. Pe lângă fotbal, jurnalistul pariază frecvent pe tenis și sporturi de contact.