Mircea Badea către organele de poliţie: "Nu vă dau nimic! Absolut nu! De acum, le fac plângere penală!"

Publicat: Joi, 18 Iunie 2020 18:46 // Actualizat: Joi, 18 Iunie 2020 18:46 // Sursa: romaniatv.net

Mircea Badea a povestit, miercuri seara, experiența pe care a avut-o cu o noapte înainte, în timp ce a fost oprit de organele de poliţie.

Eu azi noapte mergeam acasă. Desigur că pe Moșilor, 2 mașini de poliție, cu 6 polițiști, stăteau în afara mașinii și socializau. Unul dintre ei are senzația că am comis eu ceva, după 1 noaptea, ma trage pe dreapta. (...) Am tras frumos unde mi-a spus domnul polițist și am deschis geamul atât cât să ne auzim. S-a uitat că nu am deschis geamul, nu a zis nimic. Și zice: ”Actele”. Iau buletinul și permisul și le lipesc pe geam, ca de obicei. Și el zice: ”Nu, dați-le încoace!”. Și eu zic: ”Nu vă dau nimic. Cum să vă dau? Absolut nu! Se văd destul de bine așa! (...) Dacă vrei actele, ți le arunc și le prinzi tu așa, ca un ninja ce ești. Dar după nu le mai iau și înapoi. Că eu nu știu pe unde ai pus tu mâinile înainte să pui mâinile pe actele mele”,  a povestit Mircea Badea. 

Realizatorul a vorbit despre faptul că polițiștii, în ciuda faptului că sunt considerați eroii din linia întâi, sunt primii care nu respectă măsurile de igienă și distanțare socială și pot fi printre principalii transmițători ai coronavirusului. 

Să știe eroii din linia întâi de acum. Le fac plângere penală pentru zădărnicirea combaterii răspândirii bolilor. Ceea ce fac polițiștii din România acum, pentru că nu există un ordin și cu norme de aplicare, se numește zădărnicirea combaterii răspândirii bolilor”, a adăugat el.

Citeşte şi: S-a declanşat scandalul după ce Mihai Bendeac a anunţat că a fost infectat cu COVID-19: "Nişte minciuni gogonate"

"Bill Gates vrea să cipeze oamenii, dar n-o să ascundă cipul într-un vaccin"

Mircea Badea susține că, în viitor, Bill Gates va dori să cipeze oamenii, dar în nicun caz nu va ascunde cipul într-un vaccin. ”N-are nevoie de așa ceva. El ți-l va vinde”, a spus Badea.

Eu cred că Bill Gates vrea să cipeze oamenii, dar nu să ascunde cipul într-un vaccin, asta e de un cretinism absolut. N-are nevoie, el ți-l va vinde. Va fi prezentat atât de dezirabil, cum e prezentat orice produs care are -smart- în față, încât se vor face rate ca să cumpere cip.

Va fi cip cu de toate. Vor face rate pentru a-și lua cip.

Românii nu acceptă să li se ia orice: libertatea, orice. Acum toată lumea are de ascuns temperatura lui. Deci Werner, tati, dai temperatură la toată lumea”, a spus Mircea Badea.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Mircea Badea mircea badea oprit de politie politie poliţişti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8358
RON
15 Aug
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H