Mircea Badea: „Eu la 30 de ani, deci de ziua mea, clar eram șomer și muritor de foame. A fost horror!”

Mircea Badea a făcut dezvăluiri despre perioada în care a fost șomer. Timp de un an, a încercat să își găsească un loc de muncă, însă "a fost un eșec total".

28 dec. 2022, 08:43
Mircea Badea: „Eu la 30 de ani, deci de ziua mea, clar eram șomer și muritor de foame. A fost horror!”

Mircea Badea a vorbit în ediţia de marţi a emisiunii Descoperiți” de la Antena 3, despre perioada în care era șomer şi nu avea bani.

Jurnalistul a mărturisit că a mai fost „muritor de foame” și când a prezentat matinalul „Bună dimineața, România! cu Teo Trandafir, atunci când a încercat să își găsească un al doilea serviciu.

Citiți și: Mircea Badea o pune la punct pe Dana Budeanu. Gafa uriașă făcută de creatoarea de modă

„Eu la 30 de ani, deci de ziua mea, clar eram șomer și muritor de foame. A fost horror!  Am avut multe perioade cu adevărat oribile din multe puncte de vedere. Unele din motive exterioare, altele din motive interioare.

Adică aș putea, dacă aș ști să scriu și m-aş pricepe la treaba asta, aș putea să scriu niște tratate despre demonii interiori.

Cum era să mor de foame și să te cunoască toată lumea? Nasol!

Vreau să spun că cercetam rubricile pe vremuri cu locuri de muncă. De altfel, pentru mine n-a fost ceva nou, pentru că eu mai murisem de foame și când făceam matinal cu doamna Teo Trandafir. Noi am vrut să ne angajăm, deci să ne luăm un al doilea serviciu.

Aveam 3 ore de matinal, cum s-ar spune mai nou, matinalul de dimineață și ne-am gândit bă, restul zilei ce facem? Să muncim dracului, să mâncăm.

Și am fost și ne-am depus CV-uri pe vremea aia, de la firme auto, inclusiv la firmele de telefonie mobilă să ne angajăm la call center.

Nu ne angajau pe nicăieri, să ne înțelegem. Adică am încercat în cel puțin 20 de locuri și am ajuns și la brațele de muncă, adică la Oficiul Forțelor de Muncă, sector nu mai știu care și am depus acolo, ne-au luat ăia în evidență.

Făcusem asta și a fost un eșec total. Adică nu ne-a angajat nimeni. Ne-au chemat la câteva interviuri, dar acolo cred că nu ne-am calificat”, a spus Mircea Badea subliniind că a fost șomer un an de zile”, a povestit realizatorul TV.

Citiți și: Mircea Badea a găsit un mod inedit de a boicota Austria. La ce renunţă prezentatorul: „Îţi dai seama câţi bani le-am dat?”