Mircea Badea, urmărit cu girofarurile de Poliție în Bucureşti. Dialog halucinant între agenţi şi prezentatorul TV

Mircea Badea a dezvăluit că a fost oprit de Poliție. Prezentatorul TV se îndrepta spre casă, după emisiunea de la antena 3, când a fost tras pe dreapta.

20 ian. 2022, 16:24
Mircea Badea, urmărit cu girofarurile de Poliție în Bucureşti. Dialog halucinant între agenţi şi prezentatorul TV

Mircea Badea, urmărit cu girofarele de Poliție în Bucureşti. Prezentatorul TV a fost surprins de faptul că agentul nu purta masca de protecție şi i-a transmis un mesaj dur secretarului de stat Raed Arafat.

Mircea Badea, urmărit cu girofarurile de Poliție în Bucureşti

„Domnul Raed Arafat să le impună polițiștilor să poarte mască. Pe mine m-a urmărit miliția aseară prin oraș. Cu nino-nino, cu girofar sigur. Am oprit când am văzut că mă urmărește poliția. Mă duceam acasă, noaptea, de la muncă. Mergeam ca un om cu mașina mea veche, ponosită, cu o viteză minimă. Zic să mă dau cât mai pe dreapta să treacă miliția. M-am gândit că au o treabă importantă, că se duc să-i pupe pe infractorii de la Bolintin, poate au un indiciu și l-au prins pe bombardierul de la Arad. Ei nu treceau. Erau în spatele meu. M-am oprit”, a povestit Mircea Badea la Antena 3.

Mircea Badea, arestat în Anglia! Momente teribile pentru realizatorul TV: „După interogatoriu mi-au luat ADN-ul!”

„Se dă jos un tinerel, foarte plin de el. Mergea ca șmecherii către mașina mea. Vine și zice: ”Știți de ce v-am oprit?”. Eu îi spun: ”Nu purtați mască!”. El zice: ”Știți de ce v-am oprit?” și eu îi spun: ”Nu purtați mască!”. Eu purtam mască. Eu când plec de la serviciu, ca să nu zică nimeni că l-am infectat eu, îmi pun masca pe bot până la mașină. Și după aia nu o mai scot până acasă. Eu aveam masca, polițistul nu”, a mai spus vedeta TV.

Mircea Badea a fost în comă. Dezvăluirile făcute de prezentator: „Am avut nişte probleme mari de tot”

„El continuă și zice: ”V-am oprit pentru că…”. Eu îi zic: ”Dacă vreți să țip, pot să țip. Nu purtați mască. Circulă o lege, cică pe stradă să pui masca pe față. Nu o aveți.” N-a mai știut ce să zică. Zice: ”Dați-mi actele”. A început să se uite. Eu m-am oferit: ”Vreți să vă arăt și extinctorul?”. Zice: ”Asigurarea!”. Eu, care citesc legile, n-am RCA tipărit, de-al dracu. De ce? Pentru că e dreptul meu să n-am. Zice: ”Asigurarea”. Eu îi zic: ”Nu o am tipărită. Nu mă aștept să știți. Am ținut cursuri deseori noaptea. E un hobby de-al meu. Mai țin cursuri de legislație oamenilor legii. Conform onoratei instanțe, nu e nevoie ca eu, conducător auto, să o am.” Păi zice: ”Eu nu știam asta”. Dar nu mă miră. Îi zic: ”Dacă vreți, vă dau un link.” Zice: ”Mă duc până la mașină și mă întorc”. Vine de la mașină și îmi spune: ”V-am oprit pentru că aveți un bec ars la poziție pe spate”. „Ați văzut din actele pe care vi le-am înmânat că am făcut ITP-ul acum două zile, deci becul mergea. Probabil o să-l înlocuiesc. Vreți chiar acum:”, i-am spus. Mi-am promis, când mă mai oprește miliția, că o să-l sun pe Raed Arafat. Îi zic: ”Domnu secretar de stat, oamenii legii zădărnicesc combaterea răspândirii bolilor. Oamenii legii nu respectă legea”, a încheiat Mircea Badea.