Mircea Badea, reacție neașteptată după ce Gheboasă a fost făcut praf pentru ce a cântat la Untold. Puțini români ar fi de acord cu el: „Vrei să-ți educ eu copiii?”

Gheboasă are parte de susținere după scandalul de la Untold. Mircea Badea i-a dat dreptate și spune că nu trebuie tras la răspundere traperul pentru că muzica sa este ascultată de copii. Din contră, s-a luat de părinți!

09 aug. 2023, 19:52
Mircea Badea, reacție neașteptată după ce Gheboasă a fost făcut praf pentru ce a cântat la Untold. Puțini români ar fi de acord cu el: „Vrei să-ți educ eu copiii?”
Mircea Badea, reacţie fabuloasă după prestaţia controversată a lui Gheboasă la UNTOLD 2023. "De ce nu se poate?"

Mircea Badea îl susține pe Gheboasă. După prestația pe care Gheboasă a avut-o pe scena Alchemy de la Untold, publicul din România a luat foc. Mulți au fost revoltați de versurile melodiei „Dă-i țiganca”, care a și contribuit la popularitatea traperului român.

Alții l-au acuzat că promovează ideologii rasiste ori consumul de droguri. În timp ce el se apără și spune că, din contră, vrea să-și reprezinte etnia în politică, autoritățile l-au amendat cu 1000 de lei pentru actul artistic din weekend.

Sorin Ovidiu Vîntu intervine în ”scandalul Gheboasă”: ”Cum te distrezi e treaba ta. Când eram tânăr, și mie îmi plăcea vulgaritatea excesivă”. Ce spune fostul mogul despre Biden
Gheboasă nu este de acord cu măsura și este decis să o conteste în instanță. În același timp, Mircea Badea a oferit o nouă reacție și a sărit în apărarea artistului. Din punctul său de vedere, fostul concurent de la Survivor România are dreptate, nu este treaba lui să educe copiii.

„A înjurat unul la un festival. Băi, sunt devastat sufletește. Zici că suntem o mănăstire de maici. Reacția de bun simț e a lui Gheboasă. El zice o chestie cu care eu sunt de acord. În opinia mea are dreptate. Zice, ‘nu sunt la festival să educ copii’. Absolut corect! (…) Scopul entertainmentului nu este educația. Educația se face acasă, la școală”, a afirmat Mircea Badea.

Mai mult decât atât, Mircea Badea susține că s-a aflat în postura lui Gheboasă, aceea de a fi pus la zid pentru ce spune, pe motiv că ar putea ascultat și de copii. Din punctul său de vedere, responsabilitatea aceasta le revine părinților, care trebuie să gestioneze ce urmăresc cei mici.

Pe de altă parte, jurnalistul de la Antena 3 este convins că adolescenții de la Untold știau deja toate versurile lui Gheboasă dinainte de a intra șa festival și, din moment ce minorii nu aveau voie neînsoțiți, părinții erau la curent cu acest lucru.

„Și eu am fost considerat controversat și, ‘vai de mine, poate se uită copiii’. Copiii n-au ce căuta la ora asta la televizor. Dacă un copil e la televizor nu e responsabilitatea mea. Eu vorbesc pentru un public de ora 23:34.

Victor Ciutacu, după ce Gheboasă a fost luat „la bastoane” de Jandarmerie: „Mai trebuie să-l amendeze Academia Română pentru plagiat”

‘Dar poate se uită copiii’. Dacă se uită, înseamnă că părinții lor sunt de vină. Deci nu pot să fiu eu responsabil. Deci tu ai copii și sunt eu responsabil pentru copiii tăi? Educă-ți copiii! Vrei să ți-i educ eu? De ce aș face asta? E responsabilitatea mea să-i educ eu? D-aia sunt ai tăi, să ți-i educi. De ce ai făcut copii? Ca să-i educ eu? Tu i-ai făcut și eu să-i educ? Eu fac entertainment, comentarii sau ce vreau eu. Nu e treaba mea să-ți educ copiii!

Consideri că sunt nociv pentru copilul tău? Ai grijă să nu-l expui la ce elucubrez eu, ai grijă de el! Vrei să am eu grijă de copilul tău? Dar ce sunt, babysitter? Dacă voiam să fiu, mă făceam babysitter”, a mai spus Mircea Badea cu privire la scandalul de la Untold.