Mircea Badea reacţionează vizavi de dopajul Simonei Halep: „Proba era de urină, a făcut pipi în borcan”

Mircea Badea reacţionează vizavi de dopajul Simonei Halep. Realizatorul TV a comentat în emisiunea "În Gura Presei", de la Antena 3, cazul tenismenei. Aceasta a fost testată pozitiv la o substanță interzisă, fiind suspendată provizoriu.

26 oct. 2022, 08:30
Mircea Badea reacţionează vizavi de dopajul Simonei Halep: „Proba era de urină, a făcut pipi în borcan”
Mircea Badea reacţionează vizavi de dopajul Simonei Halep

Mircea Badea reacţionează vizavi de dopajul Simonei Halep. Sportiva a anunțat la finalul săptămânii trecute că a fost testată pozitiv la o substanță interzisă, numită Roxadustat.

Voi lupta până la capăt pentru a dovedi că nu am luat niciodată cu bună ştiinţă vreo substanţă interzisă”, a spus tenismena, care riscă între doi și patru ani de suspendare după ce a fost prinsă dopată.

Citeşte şi: Mircea Badea, exasperat. Reacția pamfletarului, după ce Delia Matache a anunțat că nu vrea copii

Mircea Badea reacţionează vizavi de dopajul Simonei Halep

Prezentatorul a izbucnit şi a mărturisit că s-a săturat să tot audă diverse păreri despre cazul tenismenei. Din punctul lui de vedere, lucrurile sunt foarte simple şi nu trebuie făcută atâta vâlvă. Mai mult, consideră că zvonurile potrivit cărora soţia lui Mouratoglou ar fi implicată în acest scandal, nu sunt întemeiate.

Adică am ajuns la o saturație, eu ca telespectator și cititor de știri, la o saturație de lucruri abstracte, în speță a doamnei Halep. Adică aș vrea mai pă concret. De exemplu, zice: Doamna Halep este hotărâtă să lupte până la capăt în treaba cu dopajul.

Bun, am înțeles! E o informație absolut abstractă. Dânsa este dârză, o luptătoare, se va lupta până la capăt! Foarte frumos, bravo! Dar cum? Concret, ce va face? Că eu asta nu am înțeles de la cei care spun frazele astea. Luptă până la capăt, adică ce? Contestă probele alea de la laboratorul lui pește prăjit, de unde naiba era? Ok, asta ar fi ceva concret.

Deci există procedură pentru contestarea laboratorului? Proba era de urină, a făcut pipi în borcan, din borcanul respectiv a pus în alte două borcane. Proba 1, proba 2, s-a dus la laborator și a ieșit rezultatul ăsta, care înțeleg că a arătat o cantitate infimă de substanță din aia. De asemenea, am înțeles tot de la doamna doctor că Simona Halep a mai fost testată cu câteva zile înainte, nu cu multe, și ieșise negativă la orice. 

Văd că sunt unii care măcăne prin presă, inclusiv v-am citat ieri pe unul, nu știu ce doctor de la o structură sportivă.

Că zice, domne că poate nevasta lui Mouratoglou i-a vârât. Păi i-a vârât cum? Adică s-a dus ea în vizită… Cum s-a întâmplat concret? S-a dus doamna Halep în vizită acasă la Mouratoglou și i-a zis aia: Dragă Simo, am făcut o salată de boeuf, mi-a ieșit extraordinar! Uite, asta e porția ta! Specială! Din asta mănânci tu! Cum așa? Cum a făcut?”, a comentat Mircea Badea în emisiunea „În Gura Presei”.