Mircea Băsescu A CĂZUT în duba Poliţiei VIDEO

Incident la plecarea lui Mircea Băsescu de la Curtea de Apel Constanţa. Fratele preşedintelui s-a împiedicat şi a căzut în duba Poliţiei cu care a plecat la Bucureşti, informează România TV. Mircea Băsescu a fost ajutat de poliţişti să se ridice.

19 aug. 2014, 10:24
Mircea Băsescu A CĂZUT în duba Poliţiei VIDEO

La plecarea de la Curtea de Apel Constanţa, Mircea Băsescu s-a împiedicat şi a căzut chiar în duba Poliţiei. Fratele preşedintelui Traian Băsescu a fost ajutat de oamenii legii să se ridice. Se pare că totul a fost doar un incident nefericit şi nu ar fi avut vreo legătură cu starea de sănătate a lui Mircea Băsescu sau cu vremea călduroasă.

„Opinia publică nu este un argument legal. În mare, starea lui de sănătate este în regulă. Nu am uzat de starea lui de sănătate, deşi are 4 bypass-uri. Are o stare de sănătate destul de precară din cauza afecţiunilor cardiace de care suferă”, a declarat Nelu Taşcă, avocatul lui Mircea Băsescu.

Mircea Băsescu a cerut din nou eliberarea din arest. Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, trimişi în judecată în dosarul privind mita primită de la familia lui Bercea Mondial, au fost aduşi, marţi, la Curtea de Apel Constanţa, unde va fi judecată contestaţia acestora la decizia Tribunalului, care le-a respins cererile de revocare a arestului preventiv.

Cererea de eliberare din arest a fratelui preşedintelui vine la o zi după ce magistraţii Tribunalului Constanţa au decis, luni, ca ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, să fie transferat în arest la domiciliu.