Vlăduța Lupău a dat cărțile pe față. S-a cunoscut cu Adi Rus când fiecare era implicat într-o altă relație. „Fiecare om pe lumea asta are un suflet pereche”

Vladuța Lupău și-a adus aminte de prima întâlnire pe care a avut-o cu Adi Rus și cum au ajuns să fie împreună.

22 feb. 2024, 13:21
Vlăduța Lupău a dat cărțile pe față. S-a cunoscut cu Adi Rus când fiecare era implicat într-o altă relație. „Fiecare om pe lumea asta are un suflet pereche”

Vlăduța Lupău a dezvăluit cum s-a cunoscut cu Adi Rus, alături de care are o frumoasă poveste de iubire. Artista consideră că fiecare om are un suflet pereche, iar ei doi au avut norocul să se întâlnească.

Vlăduța și Adi nu s-au cunoscut într-un moment potrivit, însă au făcut lucrurile să funcționeze chiar și așa.

Citește și Anca Pandrea nu poate trece peste pierderea lui Iurie Darie. Cum și-a petrecut actrița ziua de naștere

”Fiecare om pe lumea asta are un suflet pereche. Nu cred că e doar o vorbă. Am ajuns la nivelul la care cred că ai un suflet pereche, nu există că așa a fost să fie, așa s-a întâmplat. Cred că undeva, în lumea asta, ai un suflet pereche. Eu cum am ajuns lângă Adi? Pe vremea facultății am avut de cântat la un grup de politicieni, în satul lui Adi, era vară. M-am dus și erau numai oameni mai în vârstă, politicieni și profesori. Eu tot am cântat și, la un moment dat, vine o mașină să le aducă la oamenii ăia ceva de băut. Și atunci se dă jos Adi. S-a uitat la mine, eu la el, mi s-a părut că e frumos, poate i s-a părut și lui și a plecat. Mă gândeam pe cine să întreb cine e, dar a mai venit o dată, peste vreo două ore. Atunci am întrebat cine e, mi s-a zis că e băiatul cuiva din sat, dar atât”, a spus Vlăduța Lupău, în podcast-ul lui Mihai Morar.

La un moment dat, fostul fotbalist a luat inițiativă și i-a trimis o cerere de prietenie pe Facebook. Acela a fost momentul în care au început să formeze o conexiune. Timp de trei ani au fost prieteni și nimic mai mult, după ce mai schimbau câte o vorbă în mediul online.

Citește și Octavia Geamănu a trăit cel mai dificil moment din viața ei alături de fiul său: „În timp ce zburam spre spital, simțeam că rămân fără aer”

Lucrurile au început să prindă contur în momentul în care Adi Rus a pus punct relației în care se afla și a ieșit la întâlnire cu Vlăduța Lupău la un târg de Crăciun.

”Și după, la un moment dat, primesc o cerere pe Facebook și atunci am văzut cine e, dar au fost niște vorbe scurte, în 2013, îmi zicea dacă merg la Cluj în weekend, la petreceri, și eu ziceam că merg în vacanță, dar, de fapt, mergeam la cules de prune. Și apoi, în toamnă m-am întors la Cluj la facultate și ne-am mai intersectat de câteva ori din greșeală, am mai vorbit uneori. După, la un moment dat, începusem să vorbim mai serios, dar el avea prietenă, eu aveam prieten, dar a ținut așa, cu discuții, încă vreo trei ani. Și când s-a rupt lanțul și într-o parte și în alta, am zis gata, să ieșim la un suc”, a mai declarat artista.