Mircea Bravo va primi 50.000 de euro de la Primăria Alba Iulia. Ce trebuie să facă vloggerul pentru acești bani

Mircea Bravo va primi 50.000 de euro de la Primăria Alba Iulia. Din acești bani, o bună parte merg către salariile celor din echipa de implementare, altă parte de bani către vlogger și o parte din bani în implementarea proiectului.

20 mart. 2023, 18:40
Mircea Bravo va primi 50.000 de euro de la Primăria Alba Iulia. Ce trebuie să facă vloggerul pentru acești bani
Mircea Bravo va primi 50.000 de euro de la Primăria Alba Iulia

Mircea Bravo va primi 50.000 de euro de la Primăria Alba Iulia. Echipa vloggerului va realiza un video în care să prezinte modul de realizare și beneficiile rezultate în urma investițiilor finanțate cu bani europeni. Scenariul video-ului va fi realizat de Mircea Bravo alături de reprezentanți ai Primăriei Alba Iulia.

Citește și: Mircea Bravo, în culmea fericirii! Se întâmplă la doar câteva luni de la nunta cu Georgiana. Influencerul a făcut anunțul

Mircea Bravo va primi 50.000 de euro de la Primăria Alba Iulia

Banii cu care va fi plătit vloggerul sunt alocați tot de Uniunea Europeană, printr-un proiect câștigat la jumătatea anului 2022 de către administrația locală. Este vorba despre un proiect (GROW „reGovery and Resilience through cOhesion frameWork“ – GROW) prin care se dorește promovarea investițiilor realizate din fonduri UE, din Alba Iulia. Bugetul total pentru proiect, respectiv grantul câștigat de primărie este de 237.968 euro.

Potrivit unui comunicat al primăriei, ”vlogger-ul care va fi implicat în proiect este cunoscut publicului larg sub numele de Mircea BRAVO, deținând o audiență importantă atât în rândul publicului național, cât și în comunitățile din afara țării, fiind reprezentativ pentru categoria de public țintă pe care proiectul GROW dorește să o atingă”.

Video-ul va fi realizat de către Mircea Bravo la Alba Iulia, în vara acestui an, în cadrul unui eveniment local, pentru a promova proiectele finanțate de Uniunea Europeană prin politica de coeziune și implementate la nivel local, în baza unui scenariu stabilit împreună cu Municipiul Alba Iulia. Video-ul va fi promovat de către vlogger pe rețelele sale de social media (Youtube, Facebook, Tik Tok, Instagram) pentru a asigura o vizibilitate națională a proiectului și atingerea obiectivelor propuse”, se arată într-un document prin care este prezentat proiectul.